Visites culturals per a tothom
Gener, febrer i març de 2019

Visites comentades amb guia especialitzat
Places limitades
Es prega arribar a l’hora concertada
Informació i inscripcions: a partir del 20 de desembre de 2018, els dijous de 10 a 13 h 

Visita a la Facultat de Medicina - Edifici històric

Dijous 17 de gener a les 10.45 h
Preu: 5 €
La Facultat de Medicina, inaugurada l'any 1906, s'ha convertit en un edifici emblemàtic de l'Eixample i del paisatge urbà de la ciutat de Barcelona. La seva situació, vinculada a l'Hospital Clínic, fa que cada any milers de ciutadans utilitzin aquest equipament, però a que molts pocs el coneguin com a conjunt patrimonial.

Ruta de comerços emblemàtics de la ciutat de Barcelona

Dijous 31 de gener a les 10.15 h
Preu: 8 €
Barcelona gaudeix encara d'un important nombre d'establiments que han sabut vèncer el pas del temps. Són únics, històrics i centenaris. Són locals emblemàtics amb personalitat pròpia i testimonis dels fets més importants de la nostra ciutat al segle passat.

Visita la Filmoteca de Catalunya

Dijous 14 de febrer a les 10.45 h
Preu: Gratuït
Descobrirem què s'hi fa a una Filmoteca recorrent els espais d'exposició permanent, exposició temporal, biblioteca i sales de cinema. Si voleu saber com és un projector de 35mm, les bohines, els formats cinematogràfics, la pantalla i conèixer tots els secrets que amaga la seu del Raval de la Filmoteca, no us perdeu aquesta activitat.

Visita a la Casa Graupera (inclou tastet) - Mataró

Dijous 28 de febrer a les 10 h
Preu: 5 €
Casa Graupera de Mataró es dedica des de fa més de 122 anys a l'elaboració artesanal de neueles, torrons, xocolates i galetes tradicionals. Dedicada a la tasca a favor del sector Artesà Alimentari, aquesta empresa familiar destaca per la creació de més de 50 varietats de neules.

Visita a l'exposició "Stanley Kubrick"

Dijous 14 de març a les 10.45 h
Preu: 9 €
L'exposició repassa la trajectòria del director novaiorquès Stanley Kubrick (1928-1999), des dels seus anys d'aprenantatge com a fotògraf a la revsita Look, aturant-se en els seus dotze llargmetratges, fins als seus projectes nonats o encomanats a la responsabilitat d'altres cineastes.

Visita a l'Ateneu Barcelonès

Dijous 21 de març a les 10.45 h
Preu: 5 €
El Palau Savassona és un indret emblemàtic ple d'al·licients arquitectònics i estètics. El llarg recorregut que hi ha fet l'Ateneu Barcelonès el farceixen d'esdeveniments, anècdotes i personatges il·lustres de molta rellevància. A través de la visita descobrirem els més de 150 anys d'història de la institució.

Organitza: Associació de Pensionistes i Jubilats La Sedeta

Telèfon:  93 458 36 49 / 93 459 12 28

Compartir