V JORNADA JOVE MULTIMÈDIA
Dijous, 15 de novembre, de 17 a 21 h

Dijous
De 17h a 21h

15/11/2018
Preu: Gratuït

Aquest any dediquem la Jornada Jove Multimèdia a la robòtica, la impressió en 3D i la realitat virtual. Aquests són els tallers que us proposem (recordeu que us heu d'inscriure):

IMPRESSIÓ EN 3D
Al taller d’impressió en 3D fa­bricarem peces amb els ordi­nadors del centre, i la resta de peces les imprimirem a FabCafe i ens les faran arribar. Dissenya­reu i imprimireu allò que se us acudeixi.

ROBÒTICA AMB LEGO MINDSTORM
Taller on podrem dissenyar i construir un robot que disposa d’un bloc-ordinador que fa les funcions de cervell, uns motors que li permeten moure’s i diferents tipus de sensors que capten la informació que necessita per funcionar de la manera que l’indiquem.

REALITAT VIRTUAL, NOVES MANERES DE VEURE EL QUE ENS ENVOLTA
Saps què és la Realitat Virtual? Vols aprendre a fer imatges en 360º, i veure-les a partir d’un te­lèfon mòbil? A partir de la cons­trucció i personalització d’unes ulleres de realitat virtual, intro­duirem noves maneres de veu­re i interaccionar amb el nostre entorn, facilitant l’aprenentatge a través d’aplicacions que mos­tren la realitat de manera immersiva i interactiva.

MUNTATGE I PROGRAMACIÓ D’UN ROBOT AMB MBOT
Amb aquesta activitat ens inici­em a la robòtica construint un prototip de robot autònom basat en Arduino. L’activitat es centra en la construcció, analitzant les parts amb el que està composat i la mecànica del seu funciona­ment. Al acabar el muntatge, tindrem un robot autònom per­fectament funcional amb el que experimentar i jugar!

ESPECTACLE: VISUAL DRUMS.
THE VISUAL MUSICREVOLUTION
Visual Drums és el projecte personal del bateria i productor musical barceloní Neo M, un espectacle de ‘percussió visual digital’ que amalgama música amb art visual. Una interpretació que combina llum, música, coreografia, im­provisació i una interacció única i personal amb el públic, amb l’objectiu de corroborar que la música no només es percep acústicament sinó també visu­alment.

Organitzador de l'activitat: CC Vallvidrera Vázquez Montalbán, el CB Can Rectoret i el CC L’Elèctric
Edat: A partir dels 12 anys

On: Centre Cívic L'Elèctric
Adreça: Ctra Vallvidrera a St. Cugat Km 6.5, 08017 Barcelona

Compartir