18è Concurs de Cantautors/es d'Horta-Guinardó

Des de l'any 1997, el Centre Cívic Matas i Ramis organitza un concurs de cantautors/es que, amb el pas dels anys, s'ha anat consolidant com una plataforma per a la promoció de nous talents de la cançó d'autor.

Entre els guanyadors, hi figuren noms avui tan il·lustres com Estopa (que van guanyar la segona edició, l’any 1998), Rafa Pons, Anna Roig o El Sobrino del Diablo. L’últim guanyador va ser, l’any 2015, Guiem Soldevila.

Tothom que vulgui participar ens ha de fer arribar les seves propostes utilitzant un dels tres canals habilitats, que us detallem a continuació:

  • Personalment al Centre Cívic Matas i Ramis  C/ Feliu i Codina, 20, 08031 Barcelona. Metro L5-Horta. Horari d’atenció de 9 a 21 h., de dilluns a divendres. Dissabtes de 16 a 21 h.
  • Per correu postal al Centre Cívic Matas i Ramis
  • Per correu electrònic a: concurscantautors@gmail.com

S’haurà de presentar la Fitxa d'Inscripció  (Ficha de Inscripción) degudament emplenada, així com l’àudio i/o el vídeo en format digital de tres temes propis, la lletra de les cançons presentades a concurs i el rider necessari per fer l’actuació en directe.

La traducció és indispensable en cas de no ser ni en català ni en castellà.

Trobareu les bases i la fitxa d'inscripció als annexes.

https://www.facebook.com/cantautorshorta/

 

Horari de les Semifinals :  divendres 16  i  dissabte 17 de juny (CC Matas i Ramis)

Horari final : diumenge 18 de juny a partir de les 18.30 h  (Plaça Santes Creus)

 

 

 

X

Compartir