Informació

Carles

El Carles, que ve cada dia des de Cornellà per aportar el seu granet de sorra al centre, sent passió per la muntanya, la música i les arts escèniques en general, motiu pel qual va estudiar a l´Institut del Teatre de Terrassa i va especialitzar-se en el grau superior d´arts de l´espectacle.
Ara, engrescat per aquesta nova aventura que comença, que és formar part del nou equip del Matas i Ramis, espera poder sumar en tot allò que sigui possible. 

 

 

 

 Cristina

Barcelonina llicenciada en Filologia Catalana i màster en llenguatges d´especialitat. Sempre amb un somriure a la cara, la Cristina és informadora del Centre, s´encarrega de la correcció i assessorament lingüístic dels textos i de la dinamització de les xarxes socials.
Com a nota extra podem dir que és una apassionada de la lectura i l´escriptura, de les arts en general, dels gossos, de les coses cuquis i de la cuina italiana, entre moltes altres coses.

 

 

 

 Mar

Vinguda de Balaguer fa més de deu anys, la Mar arriba al Centre amb moltes ganes d´aportar noves idees i situar-se com la nova informadora de la tarda, a més d´encarregar-se dels temes relacionats amb el disseny i el muntatge de les exposicions. És llicenciada en Belles Arts,  una de les seves grans predileccions és el dibuix, encara que li interessa tot allò relacionat amb la creativitat. Creu en l'educació com a eina fonamental per la construcció del seu "món ideal" i en el potencial de les arts per fer-ho. Sempre amb Good vibes ^^

Compartir