CICLE AUDICIONS COMENTADES: FRANZ SCHUBERT
Activitat gratuïta i aforament limitat.

Dimarts
De 19 h a 20.30 h

25/04/2017 > 20/06/2017
Preu: GRATUÏT

Seguim el cicle de conferències destinades a les persones interessades per la música clàssica, aprofundint tant el coneixement dels grans compositors i de les seves obres com, en la manera d’escoltar i apreciar la música clàssica.

Aquest cicle dedicat al mestre i compositor Franz Schubert.

 

LA BELLA MOLINERA    

Dimarts, 25 d'abril

A les 19 h

Franz Schubert no va aconseguir que cap de les seves simfonies i composicions de gran format acabés de triomfar. Potser a causa de la seva personalitat reservada i discreta, el geni vienès se sentia més còmode en les distàncies curtes, fent música de cambra.

 

TRIO EN MIB      

Dimarts, 30 de maig

A les 19 h

De tots els grans compositors que van convertir Viena en el centre de la música europea, Franz Schubert era l'únic vienès de naixement. Aquest trio compost al final de la seva vida és un dels millors exemples de la seva inesgotable creativitat.

 

QUARTET EN RE M LA MORT I LA DONZELLA      

Dimarts, 20 de juny

A les 19 h

Durant els darrers anys de la seva vida, a pesar de tots els fracassos professionals i el seu estat de salut precari, Schubert tenia molts projectes al cap i molts d'ells no eren fruit de cap encàrrec, sinó de la motivació personal. Els quartets de corda eren una de les seves obsessions.

On: Sala d'actes CC Navas
Adreça: Ptge. Dr. Torent, 1

Compartir