AUDICIONS COMENTADES

Dimarts
De 19 h a 20 h

17/10/2017 > 19/12/2017
Preu: Gratuït

Continuem amb el cicle de conferències destinades a les persones interessades per la música clàssica, aprofundint tant el co­neixement dels grans compositors i de les seves obres com, en la manera d’escoltar i apreciar la música clàssica. 

 

A càrrec de : Ferran Berrio Rodrigo, músic i traductor.

Entrada lliure i aforament limitat.

 

RINALDO DE HÄNDEL

DIMARTS, 19 D’OCTUBRE

A les 19 h

 

No sabem ben bé perquè un compositor que intentava obrir-se camí en el món de l'òpera italiana va acabar aterrant a Londres. I no només hi va estrenar la primera òpera italiana de la història d'Anglaterra, Rinaldo, sinó que s'hi va establir, va compondre música per a reis i nobles, es va convertir en ciutadà anglès i va acabar enterrat, molts anys després, a l'Abadia de Westminster al costat dels personatges més il·lustres de la història d'aquest país.

 

VIVALDI. LES QUATRE ESTACIONS

DIMARTS, 14 DE NOVEMBRE

A les 19 h

 

Entre els 230 concerts per a violí que va escriure Vivaldi al llarg de la seva vida, els quatre dedicats a les estacions de l'any són els que més han transcendit i algunes de les seves melodies han esdevingut icones del nostre món.

 

GIOVANNI BATTISTA PERGOLESI

DIMARTS, 19 DE DESEMBRE

A les 19 h

 

Amb només 26 anys de vida, Pergolesi en va tenir prou per consolidar-se com un compositor de prestigi i per apuntar amb la seva música els canvis que s'esdevindrien a tot Europa més enllà del Barroc. La seva mort prematura és, sens dubte, una de les tragèdies musicals més importants. 

Professor/a: Ferran Berrio Rodrigo, músic i traductor

On: Sala d'actes CC Navas
Adreça: Ptge. Dr. Torent, 1

Compartir