GASPATXOS, CREMES i BATUTS VEGETALS DE PRIMAVERA (ECO)
SEMINARI

Dijous
De 18.30 a 20.30 h

06/05/2021 > 13/05/2021
Preu: 17 € (2 sessions)

Arriba el bon temps i necessitem hidratar-nos amb receptes fresques, lleugeres i cremoses. I a més veurem que són ràpides i fàcils de preparar! A partir del gaspatxo més tradicional, aprofitarem les verdures i fruites de temporada com el carbassó, pèsols, poma o els maduixots per fer plats sorprenents, i tot en cru! El món de les cremes i batuts vegetals és igual d’ampli i senzill. No cal fer coccions llargues ni posar masses ingredients per aconseguir seduir als nostres comensals. Et donarem idees senzilles, ràpides i gustoses per no avorrir-nos.

 

Professor/a: Mercè Homar, nutricionista
Participants: 10

Inici d'inscripció: 18/01/2021

Compartir