CUINEM AMB CEREALS SENSE GLUTEN (ECO)

Dijous
De 19 a 21h

04/04/2019 > 11/04/2019
Preu: 18.40€ ( 2 sessions) +8€ material

Cada cop hi ha més persones amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. No poder

consumir gluten comporta no poder menjar la majoria de pans, els productes de brioxeria i la pasta de blat tant quotidiana en el nostres àpats. Tothom hauria de reduir el seu consum? Us proposem aquest taller per a intentar respondre i aclarir tots els dubtes respecte el gluten. Aprendrem a cuinar plats saludables amb diferents cereals sense gluten (mill, blat de moro, blat sarraí, quinoa ...). Veurem receptes, fàcils i gustoses tant per a introduir al dia a dia o per si tenim convidats amb intolerància. Si teniu intolerància o al·lèrgia a algun altre aliment, digueu-nos-ho i ho tindrem en compte. Utilitzarem aliments de proximitat, ecològics i de temporada. Cal dur davantal i carmanyola.

 

NOTA IMPORTANT: Les receptes estaran lliures de gluten, encara que NO es pot

assegurar l’eliminació de traces, per possibles contaminació creuades.

Professor/a: Mercè homar
Participants: 16

Inici d'inscripció: 11/03/2019

Compartir