RECEPTES “ANTIOXIDANTS” DE PRIMAVERA (ECO)

dissabte
De 10.30 a 13.30h

01/06/2019
Preu: 13.79 € (1 sessio) +7 € Material

Comença el bon temps. Les fruites i verdures de la primavera són plenes de color i molt més variades que les de l’hivern. Que ens aporten? És casual que ens trobem aliments amargs, que són els que ajuden a treballar millor el fetge? Aprofitem la primavera, per a ajudar al nostre cos a eliminar el que necessiti, revitalitzar les funcions vitals amb dosis d’antioxidants. Si voleu sentir-vos bé amb vosaltres mateixos i envellir més a poc a poc i millor, ajudeu al vostre cos a fabricar antioxidants! Si teniu ganes de començar una “Pla Detox”, abans has de saber quins beneficis i quins riscos comporta. Elaborarem receptes ràpides i fàcils: batuts verds, brous i infusions depuratives, amanides amargues i “antiaging”, saltat de verdures amb cúrcuma, etc. I sobretot reforçarem les pautes d’alimentació saludable coma a inversió de futur, ja que us ajudarà a prevenir moltes malalties. Utilitzarem aliments de proximitat, ecològics i de temporada. Cal dur davantal i carmanyola.

Professor/a: Mercè homar
Participants: 16

Inici d'inscripció: 11/03/2019

Compartir