CRIMINALÍSTICA

Dilluns
De 20 a 21 h

08/01/2018 > 12/03/2018
Preu: 41€ (10 sessions)

 

La criminalística és una ciència multidisciplinària que aplica mètodes i tècniques validades científicament per a la resolució de delictes. En les últimes dècades ha sofert una gran evolució i especialització, amb incorporació de noves tecnologies i tècniques sempre amb una metodologia científica que avala els seus resultats. És utilitzada en la investigació criminal per totes les policies del món i moltes vegades les seves tècniques permeten resoldre finalment un delicte.

OBJECTIUS

Donar una visió general i global de la Criminalística i de les ciències que la composen. En aquest curs l'alumne podrà conèixer como es realitza una investigació policial, que s'analitza i es recull en una escena del crim, quines figures intervenen i quin es el procediment que porta finalment a la resolució d'un delicte. Es realitzarà un repàs per a les disciplines més rellevants de la Criminalística: Antropologia Forense, Lofoscòpia i Dactiloscòpia, Balística Forense, Medicina Legal, Psicologia Forense, entre d'altres. PERSONES A LES QUE VA DIRIGIT: Aquest taller va dirigit a totes les persones que poden tenir interès personal o professional en iniciar-se en aquesta ciència.

A càrrec de: Sara Cervelló, pèrit grafoanalista, criminòloga i criminalista, especialitzada en anàlisis grafopsicològic i directora de Grafo Formación.

 

 

Professor/a: Sara Cervelló, pèrit grafoanalista, criminòloga i criminalista
Participants: 18

Inici d'inscripció: 04/12/2017

Compartir