CRIMINOLOGIA
NOU

Dilluns
De 20 a 21 h

09/04/2018 > 11/06/2018
Preu: 36.75 €( 8 sessions)

 

Una persona no arriba a convertir-se en un delinqüent d'un dia per a un altre. Veurem quins factors de risc poden ser determinants en la formació d'una personalitat violenta i/o delictiva. Estudiarem alguns dels perfils criminals més rellevants (agressors sexuals, agressors sexuals infantils, assassins múltiples com a serial killers, mass murderers i spree killers) així com alguns dels casos més rellevants dins i fora d'Espanya.

PROGRAMA DETALLAT

·         Criminologia: definició i aplicacions

·         Psicopatologia i conducta delictiva.

·         Psicopatia vs. TAP

·         Assassins múltiples: assassins serials i en massa. Anàlisis de casos.

·         Grups de Manipulació psicològica

·         Bullying y Ciberbullying.

 

OBJECTIUS

Criminologia: Explicar quins són els factors genètics, psicològics, psicopatològics, ambientals i culturals més rellevants perquè una persona pugui arribar a cometre un delicte o un crim. Analitzar els perfils criminals i les característiques psicològiques, entre d’altres, més rellevants en aquestes personalitats amb conductes antisocials i desviades posant com a exemples casos concrets i rellevants.

PERSONES A QUI S’ADREÇA: Públic en general i en especial Psicòlegs, Advocats, Criminòlegs, Juristes, Metges, Periodistes o Membres de la Seguritat Pública i Privada.

 

A càrrec de: Sara Cervelló: Perit Grafoanalista, Criminòloga y Criminalista. Especialitzada en Anàlisis grafopsicològic. Directora Grafo Formación.)

 

Professor/a: Sara Cervelló, pèrit grafoanalista, criminòloga i criminalista
Participants: 18

Inici d'inscripció: 05/03/2018

Compartir