PATÉS VEGETALS AMB CRACKERS!
ECO

Dissabte
De 10.30 a 13.30 h

21/04/2017 > 21/04/2018
Preu: 13.80 € (1 sessió) +6 € de material

Els patés vegetals els podem menjar en un bon esmorzar o berenar (untat amb pa o farcint un entrepà) i com aperitius (en canapès o amb crudités). Són fàcils i ràpids de fer i poden ser una bona solució en moments que no tenim molt temps per cuinar.

Seguirem unes pautes bàsiques però essencials per poder tenir eines per a la creativitat i aconseguir una diversitat de sabors. La base seran les verdures, els llegums, els fruits secs i les llavors.

Alguns dels patés que elaborarem i tastarem seran un paté de tomàquets secs, un de bolets, l’hummus de remolatxa, un paté de llenties o de tofu, etc. A més, elaborarem uns crackers de llavors amb farina integral per acompanyar aquests patés vegetals. Utilitzarem aliments ecològics.

Cal dur davantal i tupper.

Professor/a: Mercè Homar, nutricionista
Participants: 18

Inici d'inscripció: 05/03/2018

Compartir