Petit Sandaru "SAFARI"
Cia. La Baldufa

Dissabte 18 de novembre a les 17:30h

Preu: 4€ + la vostra crítica

A les 17:30h animació prèvia “Petits crítics” a càrrec de Betty

Inici dels espectacles: 18h

 

SINOPSIS

Safari conserva els dos protagonistes d'Embolic a la Granja: en Pinyot i en Carabassot. Ara, aquests dos personatges ens expliquen el conflicte en què s'han trobat immersos a la sabana, on s’han desplaçat després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. En la seva tasca d’investigació interpel·len la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril... i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, els intrèpids investigadors de La Baldufa miren d’esbrinar quins són els motius d’aquest pesar. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeix en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

Un espectacle adreçat de nou als més petits on es juga amb una escenografia que es desdobla per a aconseguir un espai atractiu que reflecteixi tot aquest ecosistema.

El bullying és la qüestió que s’aborda. Les nenes i els nens poden entendre les seves amenaces a partir del comportament del cocodril i el lleó, i també del de la girafa, el mico i l'elefant. La preocupació d'en Pinyot i en Carabassot és similar a la dels pares i mestres. Els infants també poden ser ferotges i cruels amb els companys. En canvi, tenim el convenciment de que, per mitjà de l’educació i el treball, es poden potenciar actituds i comportaments en positiu que permetin una convivència dolça i tranquil·la. Us convidem a participar i gaudir d’aquest Safari.

 

FITXA ARTÍSTICA

Autor: La Baldufa i Ramon Molins

Direcció: Ramon Molins

Actors

Pinyot: Enric Blasi o Emiliano Pardo

Carabassot: Carles Pijuan o Ferran López

Música: Oscar Roig

Disseny de llums: Miki Arbizu

Disseny escenogràfic i de vestuari: Carles Pijuan

Construcció d’escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López, Carles Pijuan

Confecció del vestuari: Olga Cuito

Tècnic de so i llum: Miki Arbizu

Producció: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Amàlia Atmetlló

Oficina: Isabel Mercé, Pilar Pàmpols

Edat: Recomanat a partir de 4 anys

On: Sala Sandaru

Compartir