Conferència: Guillermo Mac Guill & Pere Pons Flamenco-Jazz, a pie de obra
Cicle Flamenco-Jazz ¿Rama o Injerto?

Dimecres 19 de juny a les 20h

Preu: Gratuït

Guillermo McGill (Montevideo 1965) és un percussionista i baterista que va iniciar la seva carrera en l'adolescència tocant amb la banda de El Taller de Músics.

Kenny Wheeler, Tete Montoliu, Wynton Marsalis, Gonzalo Rubalcaba, Perico Sambeat o Joe Pass són només alguns dels músics de Jazz amb els quals ha tocat, si bé la seva major projecció l'ha aconseguit al costat de grups o artistes flamencs o propers a la fusió del Flamenc-Jazz com Chano Domínguez, Enrique Morente, Esperanza Fernández, Juan Manuel Cañizares, Jorge Pardo o Carles Benavent.

El periodista Pere Pons ha treballat com a periodista cultural en diversos mitjans de comunicació catalans, va fundar i dirigir la revista Jaç (del grup Enderrock), ha estat president de l'Associació de Festivals de Jazz de Catalunya i, des de 2012, és el director artístic del Jamboree Jazz Club i del Sant Miquel Mas i Mas Festival. Va ser director de la revista Jaç i dirigeix ​​i presenta en l'actualitat els programes "Home del Jazz" i "Planeta Omega", de Ràdio 4.

En aquest col·loqui ens parlaran sobre els seus punts de vista i ens convidaran a reflexionar sobre què dimonis és això del Flamenc-Jazz ... ¿Fusió? ¿Mestissatge? ¿Rama o Injerto?

Organitzador de l'activitat: El Dorado SFB

Compartir