Workshop "La Nit Més Llarga" 2019

28 de juny

28/06/2019 > 29/06/2019
Preu: 10 € (subvencionat pel Districte de Sant Martí)

“La nit més llarga” és el projecte d’arts escèniques del Sandaru especialment pensat per a joves de 16 a 25 anys.

Una experiència teatral concentrada en una nit on tindràs l’oportunitat de viure tot el procés teatral des de la creació fins la presentació de la seva peça davant del públic. La interpretació, la direcció i la dramatúrgia seran les grans protagonistes d’aquesta vetllada, i comptarem amb el suport i els coneixements de grans professionals del món del teatre.

En les tres edicions anteriors el projecte ha estat conduït per professionals com Iván Morales, Aleix Fauró, Eva Marichalar, Jordi Prat i Coll, Xavi Álvarez, Marc Rosich, Carla Torres, Xavi Domènech, Lali Álvarez, Martí Torras Mayneris, Davo Marín i Sonia Espinosa.

Al 2019 comptarem amb tres nous cracks de l'escena que són: Miriam Escurriola, Jorge Yamam-Serrano i Adeline Flaun.

El workshop s’iniciarà a les 23.59h del 28 de juny i finalitzarà el dia següent a les 6 del matí. El dissabte 29 de juny presentarem a públic el resultat d’aquest procés creatiu, concretat en peces de micro-teatre als espais del Sandaru.

 

INSCRIPCIONS DEL 3 AL 22 DE JUNY

Per a més informació pots enviar-nos un mail a info@ccparcsandaru.cat, o trucar-nos al 933090635 i mirarem de resoldre tots els teus dubtes.

Consulta el blog d'arts escèniques de la Sala Sandaru on trobaràs el formulari i més detalls d'aquesta i de les darreres edicions. 

Compartir