ESCÈNIC presenta: "Enmig del cru hivern"

Divendres 22 de novembre a les 20h i dissabte 23 de novembre a les 19h

22/11/2019 > 23/11/2019
Preu: Taquilla inversa

La companyia de teatre resident del CC Parc Sandaru, Secret de Sumari, presenta "Enmig del cru hivern" de Kenneth Branagh. Una radiografia plena d'humor i de tendresa del món del teatre.

L'obra ens convida a experimentar, seguint les peripècies d'una companyia que vol muntar l'obra 'Hamlet', la gestació d'una producció teatral professional. Des de les seves primeres fases: recerca de finançament, càstings... passant per les mil i una incidències que succeeixen durant els assajos, així com la dificultat de treballar amb un equip humà, fins la representació final davant de públic i  la post-funció.

Tot això des d'una òptica divertida que ens permetrà entendre millor la feina d'aquesta gent tan "estranya" que dedica la seva vida al teatre.

 

Direcció i adaptació: Ramon Pros

Repartiment: Silvia Alcalde, Elena Andrada, Víctor Aregall, Bibiana Balagué, Pepe Bosch, Mercè Brustenga, Yessica Clemente, Neus Espías, Gemma Garcia, Òscar González, Alexandre Jodar, Dani Martín, Blanca Nieto, Jordi Pujol, Juan Antonio Rodríguez, Marta Sanahuja, Daniel Vílchez.

Disseny de vestuari: Mercè Miralles

Escenografia i il·luminació: Pato Zepeda

Compartir