Apocastásis

Dimecres 2 d'octubre a les 19.30 h

02/10/2019 > 28/10/2019
Preu: Gratuït

Quadres de tornada a l'origen

Apocastásis, és una paraula utilitzada i reconeguda fonamentalment en la religió cristiana , en aquest cas l'autor la utilitza sense cap sentit religiós i fa referència a la idea del retorn natural de les coses, al seu origen.

En religió apocastasis fa referència a (del grec αποκαθιστώ -pronunciat apokacistó-: posar una cosa en el seu lloc primitiu, restaurar), és un concepte especialment utilitzat per Orígenes, i que segons ell, significa que en la fi dels temps, tots, pecadors i no pecadors, tornaran a ser un amb Déu. Aquesta interpretació porta aparellada una sèrie de dificultats doctrinals.

Fa referència a l'estat original de l'home o de les coses i al desig que aquestes tornin al seu estat original després de l'apocalipsi.

Els quadres estan inspirats en la sensació creada per la idea abstracta del natural, el verge. A l'estat natural del que ens envolta , sense cap mena d'alteració externa.


Les obres estan pintades sobre un suport de fusta de 111 cm x 61 cm , realitzades amb terra, pigment natural, pólvora cremada i crsitall líquid.

 

Data d'inauguració posposada i pendent de concretar.

Compartir