ACREDITAR L'INVISIBLE: EL DIFÍCIL CAMÍ CAP A LA INCAPACITACIÓ EN LA FIBROMIÀLGIA, LA SÍNDROME DE FATIGA CRÒNICA I LA SENSIBILITAT QUÍMICA (Síndromes de Sensibilització Central)
CONFERÈNCIES

DIMECRES

29/11/2017
Preu: GRATUÏTA

A les 18 h

A càrrec de la Dra. Iolanda Miró i Vinaixa, reumatòloga experta en fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i sensibilitat química múltiple, màster en medicina avaluadora i peritatge mèdic.
Organitzat per l’Associació Catalana per a la Síndrome de Fatiga Crònica i altres Síndromes de Sensibilització Central: FM - SQM – EHS


Malgrat que en les darreres dècades s’han anat fent avenços, les síndromes de sensibilització central (SSC) continuen sent difícils d’entendre i de demostrar, tant per a la persona que les pateix i el seu entorn, com per a molts dels professionals que han d’ocupar-se’n.
En els casos severs, quan malgrat haver instaurat totes les mesures indicades no s’aconsegueix una qualitat de vida que permeti de mantenir una activitat professional en condicions, comença un nou pelegrinatge per a la persona malalta, que es veu obligada a demostrar totes les seves
limitacions davant la mirada, sovint incrèdula, de qui l’avalua o la jutja.
La incapacitat temporal i el llarg camí cap a la incapacitació permanent són una altra dura prova que ha de passar la persona malalta d’SSC. Baixes, tribunals mèdics i judicis… com fer-hi front de la manera més exitosa possible? Vet aquí el que tractarem en aquesta estona de conversa.

Inici d'inscripció: 19/10/2017
Fi d'inscripció: 30/11/2017

Compartir