CIRCUIT MUSICAL, NOUS TALENTS
Concerts en format cabaret amb còctel de cava per a sentir-los millor!

Dimecres 21
De 19.30 a 20.30 h

21/03/2018
Preu: GRATUÏT

Aquest 2018, continuem amb uns dels projectes de suport a la creació, els Nous Talents. Una proposta en la qual trobareu músics destacats i compromesos en la difusióde la cultura per tal d’assolir la màxima qualitat i obrir noves portes des d’on projectar el gran potencial que sorgeix de les noves generacions musicals. Amb l’objectiu d’oferir espais de col·laboració per apropar la música al públic i donar oportunitats a músics perquè puguin mostrar el seu talent i la seva nova discografia.

 

Amb el suport d' Aktive, el diari Ara, Time Out i Picap

GESSAMÍ BOADA

Neix a Mataró el 1989. La passió dels seus pares per la música fa que s’introdueixi en aquest món des de ben petita. Tot i que el piano sempre l’ha acompanyada, la seva especialitat és la veu i el plaer de compondre temes propis. L’any 2015 pren la decisió de marxar uns mesos d’Erasmus per formar-se com a singersongwriter a la Popakademie Baden-Württemberg
(Mannheim, Alemanya). Guanyadora del concurs Live Your Music 2016, organitzat per UME (Unión Musical de Espanya), celebrat a Sala Bikini. Gràcies a aquest premi, actualment, està centrada en l’enregistrament del seu primer disc.

Inici d'inscripció: 03/01/2018
Fi d'inscripció: 22/03/2018

Compartir