Espectacles i actuacions: CLARA LUNA
Dins el projecte de Suport a la Creació Nous Talents

Dimecres 6 de juny
De 20 h a 21.30 h

06/06/2018
Preu: GRATUÏT

Amb el suport d' Aktive, del diari Ara, Time Out i Picap

Cantant, pianista i compositora, Clara Luna és una de les veus més destacades del panorama nacional. Cantant de veu envellutada, delicada i plena de matisos,
que rep influències de la música clàssica, el jazz, la bossa nova i el soul, entre d’altres. La seva música és una fusió de sons i textures que ens transporten per paisatges sonors i evocadors.

Amb 6 anys va començar la seva formació com a pianista clàssica al Conservatori de Barcelona, i més endavant es va professionalitzar com a cantant de jazz, formant-se al Taller de Músics i fent estades a la ciutat de Nova York. Sempre s’ha mostrat interessada per fer la seva música original i així ha enregistrat diferents CD com Lunar Project, Kunveno i Viajes, i també ha arranjat música de diferents artistes en altres projectes com Coleing Porter o Moments, amb Luna i Vila, així com el seu darrer treball discogràfic, Pure Imagination, en el qual trobem una barreja de cançons clàssiques del jazz i la bossa nova, juntament amb un tema original.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Inici d'inscripció: 09/04/2018
Fi d'inscripció: 07/06/2018

Compartir