TAI-TXI - Grup B (Nou!)
2 sessions

Dimarts
De 19:30 h a 20:30 h

03/07/2018 > 10/07/2018
Preu: 7.02 €

L'art del Tai-Txi té els seus orígens en l'antiga xina. És una disciplina de naturalesa marcial i les seves característiques bàsiques són la realització de moviments encadenats de forma coordinada, lenta, suau i precisa. Aquestes característica proporcionen al cos més flexibilitat i agilitat, així com una gran sensació de pau mental i alegria de viure.

Augmentant el txi vital, l'energia essencial per a la vida. La pràctica del Tai-txi enforteix el sistema nerviós central. Es millora a escala muscular i articular, tot aconseguint una millor flexibilitat. La millora física que a la que s'arriba afavoreix una la salut i ajuda en la prevenció de malalties.

Eliminant i reduint els problemes físics i mentals que puguin sorgir; alhora es redueix l'envelliment del cos, aportant més vitalitat i energia a l'organisme. I tot això afavoreix les ganes de viure més plenament, notant més entusiasme i alegria. Aporta un millor equilibri interior, millora la concentració i la relaxació. Ajuda a eliminar problemes i desordres emocionals. Amb la pràctica aconseguim millorar i ampliar la nostra respiració, trobar un espai de calma i silenci intern, una relaxació psicofísica conscient.

Activitat a càrrec d'Alicia López, formadora i experta en Tai-txi.

Professor/a: Alicia López
Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí
Edat: > 16 anys

On: Centre cívic Sant Martí
Adreça: C/ Selva de Mar, 215

Inici d'inscripció: 04/06/2018
Fi d'inscripció: 15/06/2018

Telèfon: 93 256 57 60
Email: informacio@ccsantmarti.net

Compartir