Concurs de fotografia
CONCURS DE FOTOGRAFIA QUI T’HA VIST I QUI ET VEU

06/09/2018 > 05/11/2018

CONCURS DE FOTOGRAFIA QUI T’HA VIST I QUI ET VEU

Convocatòria oberta fins al 4 de Novembre de 2018

Llocs característics del teu barri i de la teva ciutat que es troben en vies d’extinció. Paisatge i l’imparable flux temporal. Les èpoques passades sempre foren millors?

1. Format de la fotografia: les fotografies s’han d’enviar en format digital (en un arxiu .jpg i 300 DPI) per correu electrònic a la següent adreça: dinamitzacio@ccsantmarti.net, o bé impreses o en un cd, per correu ordinari a l’atenció de Centre Cívic, Carrer Selva de Mar, 215, 08020 Barcelona.

2. Cal indicar: nom, cognom, edat, domicili, telèfon, mail. Títol de la fotografia i (opcional), una breu explicació.

3. Cada participant pot entregar un màxim de dues fotografies.

4. S’admetran fotografies retocades, muntatges...

5. La comunicació de les persones guanyadores del concurs i les seleccionades per l’exposició es farà pública al web del centre i les nostres xarxes socials a partir del 10 de desembre.

6. El jurat està format per Charlie Pérez fotoperiodista freelance i tallerista de fotografia (charlieperez.es), el consell de redacció de la Revista de Verneda Solidària: El Rebrot i l’equip del Centre Cívic Sant Martí.

7. La participació en el concurs implica l’exposició al CC Sant Martí de les fotografies premiades i les que se seleccionin. Exposició del 8 al 31 de gener 2019.

8. El premi, per a la categoria A (majors de 17 anys), és un taller gratuït a triar de l’oferta de ‘Foto i Imatge’del CC Pati Llimona (C/ del Regomir 3. Web: patillimona.net) pel trimestre d‘Hivern 2019 o un dels Tastets de Fotografia del Centre Cívic Sant Martí (C/Selva de Mar, 215, Web: ccivics.bcn.cat/santmarti). La inscripció al taller ha de ser presencial, s’ha de respectar el període d’inscripcions i les places disponibles.

9. El premi, per a la categoria B (menors de 17 anys), és una càmera Fujifilm Instax mini.

10. Pel sol fet de participar, els autors reconeixen ésser posseïdors de l’autoria de les seves fotografies.
11. Els participants accepten que les imatges es puguin fer servir per fer difusió de l’exposició en diferents mitjans.

12. La participació implica l’acceptació d’aquestes bases i de les resolucions que es prenguin davant d’imprevistos.

Compartir