Exposició: Korekara Japó X Monster + Xerrada: Hiroshi Tsunoda

KOREKARA JAPON X MONSTER és un projecte artístic que fa servir els “Kaiju” (monstres, , kaiju) com a metàfora del tsunami que va engolir tot el que va trobar al seu pas l’any 2011.
Aquesta exposició del col·lectiu Korekara es centra a Tohoku i pretén incidir en el drama dels damnificats. El seu objectiu és que l’exposició sigui un recordatori del fatídic dia que va copsar tantes vides, enfoncant-ho però des del mitjà creatiu.
Aquesta exposició itinerant, que ja ha estat exposada a molts indrets arreu del món, vol apropar-nos a la catàstrofe mitjançant els treballs dels d’artistes participants que s’uneixen sota el lema: “no oblidarem aquell desastre”. KOREKARA EL JAPÓ és una activitat realitzada exclussivament per voluntaris empesos per aquest mateix sentiment.
A excepció del necessari per a cobrir les despeses materials de l’exposició, el total del que recapten com a entitat és emprat per a ajudar els damnificats de la zona de Tohoku, a més de funcionar com a un treball que faci lluïr el futur de les generacions més joves de l’àrea.

XERRADA:

Dimecres 20 de febrer, 18 h: UN JAPONÈS VIATJA AL JAPÓ
Tohoku després del tsunami
A càrrec del dissenyador Hiroshi Tsunoda.

Coordina Col·lectiu Korekara

Annexes

Cartell

Compartir