Convocatòria Sona Verneda
Busquem grups per tocar a la Festa Major!

Sona Verneda és un projecte coorganitzat entre la Coordinadora d’Entitats de la Verneda – Sant Martí (VERN) i el CC Sant Martí. L'objecte d’aquesta convocatòria és escollir els grups que actuaran al concert del 15 de novembre de 2019, a partir de les 21 h, en el marc de la Festa Major de la Verneda - Sant Martí, en un escenari exterior situat davant del CC Sant Martí.

 

BASES DE PARTICIPACIÓ

 1. Es podran presentar a la convocatòria tots els grups musicals, sense límit d’edat dels components. S’acceptarà qualsevol estil, sempre que les lletres no continguin referències sexistes, xenòfobes, feixistes, homòfobes, violentes, denigrants, discriminatòries, etc.
 2. El període d’inscripció s’obrirà el dia 9 de setembre i finalitzarà el 29 de setembre de 2019.
 3. Es prioritzaran els grups amb membres que resideixen al Districte de Sant Martí. Es demanarà un comprovant de tal condició a aquells que així ho indiquin en la inscripció.
 4. Cada grup seleccionat per tocar al concert comptarà amb una dotació econòmica de 225€.
 5. L’organització del concert establirà la durada de les actuacions de cada grup, que serà d’entre 40 minuts i 1 hora.
 6. Per realitzar la inscripció heu emplenar el formulari web al qual podreu accedir des d'aquesta mateixa plana i adjuntar-hi una maqueta, que inclogui un mínim de tres temes propis, i el material gràfic requerit. En cas de ser menors d’edat hi haureu d’adjuntar també les autoritzacions signades que podreu descarregar, també aquí.
 7. El repertori del concert haurà d’estar conformat, en la seva major part, per temes de creació pròpia del grup. L’organització no es fa responsable de l’ús no autoritzat per materials sotmesos a copyright.
 8. Com a criteris de selecció es tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de la proposta musical, així com també el fet que siguin projectes emergents. Es valorarà també el caràcter festiu de la proposta, però no serà un element determinant i no es tindrà en consideració per sobre de la resta de criteris esmentats.
 9. El comitè seleccionador estarà format per representants de l’organització i professionals de l’àmbit musical. D’entre totes les propostes inscrites, se n’escolliran 4 per actuar el 15 de novembre.
 10. El 10 d’octubre es publicarà el conjunt de grups seleccionats en aquest mateix lloc web i al web de la Coordinadora VERN (evern.org) i es comunicarà per correu electrònic a tots/es els/les inscrits/es.
 11. La setmana posterior a la comunicació dels grups seleccionats es realitzarà una reunió conjunta amb tots ells (d’obligada assistència), per tal d’aclarir qüestions tècniques, establir l’ordre de les actuacions i resoldre qualsevol altre detall relatiu a l’organització del concert.
 12. Els grups hauran de portar els seus instruments i amplificadors, i hauran d’adaptar-se a les especificacions tècniques que indiqui l’organització del concert, la qual es compromet a proporcionar l’escenari, l’equip de so i el personal tècnic de sonorització i d’il·luminació.
 13. El grups participants es comprometen a complir els horaris de muntatge i proves de so definits per l’organització.
 14. L'organització podrà utilitzar lliurement el material gràfic, sonor i audiovisual rebut amb la inscripció, per tal de fer difusió del concert (amb materials impresos, a Internet, a través de premsa i qualsevol altre mitjà de comunicació i xarxes).
 15. El comitè seleccionador es reserva el dret a declarar deserta la convocatòria o algunes de les places contemplades per actuar al concert. D’igual manera, l’organització és reserva el dret a resoldre, de la manera que consideri adient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.
 16. La participació en aquesta convocatòria implica l'acceptació d'aquestes bases.

 


Per resoldre qualsevol dubte podeu contactar amb el Centre Cívic al correu electrònic: dinamitzacio@ccsantmarti.net  o al telèfon 93 256 57 60.

Compartir