Convocatòria Resonare
Convocatòria pel 5è Cicle de concerts de música clàssica a l’església de Sant Martí de Provençals

5è Cicle de concerts de música clàssica a l’església de Sant Martí de Provençals

Resonare neix amb la intenció d’aprofundir en la coneixença del patrimoni històric del barri de Sant Martí de Provençals, creant un espai on gaudir d’un cicle de concerts en un entorn únic.

Convocatòria Resonare · 2020

Del 21 d'octubre al 17 de novembre

- Convocatòria per a la selecció de les formacions musicals i/o solistes de música clàssica, que participaran al 5è Cicle de música clàssica Resonare, que tindrà lloc a l’església de Sant Martí de Provençals, durant el 2020.

BASES

· Es poden presentar projectes musicals de les següents modalitats: música de cambra, cantants solistes amb acompanyament i formacions vocals.

· Les formacions no podran superar els cinc membres per tal d’adaptar-se a l’espai escènic de l’església (àrea de l’altar, 5,5 x 1,5 m. aproximadament.)

· Per realitzar la inscripció, els sol·licitants hauran d’omplir el formulari web que es troba al web del CC Sant Martí, barcelona.cat/ccsantmarti, i adjuntar-hi la següent documentació: currículum artístic i dossier del projecte musical presentat a la convocatòria, el repertori que s’interpretarà, d’una hora de durada, sense intermedi, fotografia recent, enregistrament d’àudio o vídeo, material addicional. Els menors d’edat hauran d’adjuntar també les autoritzacions signades (a descarregar al mateix lloc).

Criteris de selecció

· El jurat valorarà que les propostes siguin de caire pedagògic i divulgatiu, la seva qualitat musical, així com l’adaptació a l’espai escènic.
· Només s’acceptarà una proposta musical per sol·licitant.

· La tria de les propostes serà realitzada per una comissió formada per professionals de la música i representants de les entitats i equipaments organitzadors.

· Es seleccionaran un total de 4 formacions/solistes que actuaran al Cicle de música clàssica de l’església de Sant Martí de Provençals 2020, conformat per quatre concerts.

Temporització

· Els 4 concerts del cicle es duran a terme els dissabtes: 7 de març, 25 d’ abril, 13 de juny i 14 de novembre a les 18.30 h. (*excepte el 16/11 que serà a les 17.30 h.). Aquestes dates són susceptibles de canvi.

· El repertori que s’interpretarà, no tindrà intermedi i haurà de tenir una durada d’entre 45 i 55 minuts.

Dotació econòmica

· La remuneració establerta és de 200 € (impostos apart) per intèrpret.

Data límit de presentació de propostes

· Les sol·licituds s’acceptaran entre el 21 d'octubre i el 17 de novembre

· L’organització es reserva el dret d’utilitzar el material rebut per fer difusió del projecte així com els enregistraments que es facin durant el cicle.

· Les formacions interessades a ser contactades per actuar dins la programació anual de l’Auditori de Sant Martí de Provençals, ho hauran d’especificar al formulari web.

Per resoldre qualsevol dubte dirigiu-vos al CC Sant Martí per telèfon (93 256 57 60) o correu electrònic (dinamitzacio@ccsantmarti.net).

 

Compartir