Convocatòria Resonare
Convocatòria pel 5è Cicle de concerts de música clàssica a l’església de Sant Martí de Provençals

Resonare neix amb la intenció d’aprofundir en la coneixença del patrimoni històric del barri de Sant Martí de Provençals, creant un espai on gaudir d’un cicle de concerts en un entorn únic.
 
Convocatòria oberta del 21 al 17 de novembre
Per a la selecció de les formacions musicals i/o solistes de música clàssica, que participaran al 5è Cicle de música clàssica Resonare, que tindrà lloc a l’església de Sant Martí de Provençals, durant el 2020.

 

ANEU AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ ▶

 


 

RESUM DE CONDICIONS

  • Es poden presentar projectes musicals de les següents modalitats: música de cambra, cantants solistes amb acompanyament i formacions vocals.
  • Les formacions no podran superar els cinc membres per tal d’adaptar-se a l’espai escènic de l’església.
  • El jurat valorarà que les propostes siguin de caire pedagògic i divulgatiu, la seva qualitat musical, així com l’adaptació a l’espai escènic.
  • Es seleccionaran un total de 4 formacions/solistes que actuaran al Cicle de música clàssica de l’església de Sant Martí de Provençals 2020, conformat per quatre concerts.
  • El repertori que s’interpretarà, no tindrà intermedi i haurà de tenir una durada d’entre 45 i 55 minuts.
  • La remuneració establerta és de 200 € (impostos apart) per intèrpret.

Abans de realitzar la inscripció llegiu atentament les bases de participació completes [↗]. Per resoldre qualsevol dubte dirigiu-vos al CC Sant Martí per telèfon (93 256 57 60) o correu electrònic (dinamitzacio@ccsantmarti.net).

 


 

LLISTA DE CORREUVoleu rebre la informació de la convocatòria anual del cicle Resonare o altres convocatòries musicals del CC Sant Martí? Ompliu la següent casella amb la vostra adreça electrònica.

Email 

 

Compartir