Convocatòria Resonare de música clàssica
Per a formacions musicals o intèrprets de música clàssica, que actuaran al 4t cicle de concerts

04/06/2015 > 30/06/2015
Preu: Gratuït

4t Cicle de Música Clàssica a l’Església de Sant Martí de Provençals

 Aquest projecte neix amb la intenció de posar en valor el patrimoni històric del barri de Sant Martí de Provençals, creant un nou espai a Barcelona on gaudir d’un cicle de concerts de Música Clàssica en un entorn històric únic.

Convocatòria

 1. L'objecte d’aquesta convocatòria és escollir les formacions musicals o intèrprets de Música Clàssica, que participaran al Resonare, 4tCicle de Música a l’Església de Sant Martí de Provençals, 2019.
 1. Les formacions musicals i/o de cant no podran superar un màxim de cinc membres per tal d’adaptar-se a l’espai escènic de l’Església de Sant Martí de Provençals.
 1. La convocatòria només valorarà projectes de caire divulgatiu. Es poden presentar projectes deles següents modalitats: Música de cambra; cantants solistes amb acompanyament; formacions vocals.
 1. Les formacions i/o músics participants hauran d’enviar la fitxa de participació amb la següent documentació: currículum artístic i dossier del projecte musical presentat al convocatòria, fotografia recent i enregistrament d’àudio o vídeo al correu electrònic: dinamitzacio@ccsantmarti.net En el cas de persones menors d’edat, la fitxa haurà d’anar acompanyada de l’autorització tutelar.
 1. La fitxa d’inscripció, l’autorització tutelar i les bases es poden descarregar a la web del Centre Cívic Sant Martí: barcelona.cat/ccsantmarti
 1. Dates de convocatòria: Les sol·licituds s’acceptaran fins al 18 de novembre del 2018.
 1. Com a criteris de selecció, el jurat, tindrà en compte que les propostes siguin de caire pedagògic i divulgatiu, la qualitat musical de la proposta, així com l’adaptació de la proposta a l’espai escènic.
 1. Només se acceptarà una proposta musical per participant.
 1. Les formacions o músics seleccionats comptaran amb una dotació de 200 € (impostos apart).
 2. La tria de les propostes serà realitzada per una comissió de selecció formada per professionals de la música, representants municipals del Districte i representants de les entitats organitzadores.
 3. El cicle es durà a terme els dies (dates susceptibles de canvi):

- Dissabte 2 de març de 2019 a les 18.30 h.

- Dissabte 13 d’ abril de 2019 a les 18.30 h.

- Dissabte 15 de juny de 2019 a les 18.30 h.

- Dissabte 16 de novembre de 2019 a les 18.30 h.

  12. Es podrà fer una prova tècnica el mateix dia del concert a l’hora pactada amb cada proposta seleccionada.

  13. Les formacions o musics seleccionats hauran d’oferir una actuació d’entre 45 i 55 minuts.

  14. La participació en aquesta convocatòria implica l'acceptació d'aquestes bases.

  15. L'organització es reserva el dret d'utilitzar el material rebut per fer difusió del projecte així com els enregistraments que es facin durant el cicle. Els participants autoritzen la reproducció i exhibició pública dels seus concerts.

  16. Totes les formacions que estiguin interessades a ser contactades per actuar dins la programació anual de l’Auditori de Sant Martí de Provençals, amb les mateixes condicions econòmiques de la convocatòria Resonare, ho hauran d’especificar a la fitxa d’inscripció.

 

** Col·aboren: VERN, Eix Comercial de Sant Martí, AA.VV La Palmera Centro, AA.VV de Sant Martí de Provençals, ENFOC Musical. 

 

 

 

On: Nova sala d'exposicions 3ª planta Centre Cívic Sant Martí
Adreça: c/ Selva de Mar, 215

Telèfon: 932565760

Compartir