CABARET HOP 2019
Mostra de peces curtes de dansa urbana

Dissabte 13 de juliol
De 19.00 h a 20.30 h

13/07/2019
Preu: gratuït

CABARET HOP 2019 DISSABTE, 13 DE JULIOL, a les 19 h Jardins de les Infantes

Mostra de peces curtes de dansa urbana a l’aire lliure al jardí de les Infantes. Activitat emmarcada al HOP19, IX Trobades de Dansa i Cultura Urbana.

GUILLE VIDAL-RIBAS Mestre de cerimònies (MC) La trajectòria artística de Guille Vidal-Riba transcorre a cavall del teatre i la dansa, però la seva especialitat són les danses urbanes, en les quals acumula quinze anys d’experiència que l’han convertit en una figura de referència dins l’escena nacional. És també un dels MC o presentadors més cotitzats en l’àmbit dels esdeveniments de dansa urbana (Hipnotik, Campionats Coreogràfics Menchu Duran, festes “I’m Hip Hop” a Luz de Gas, iDance Campionat de Dansa Urbana, BCN TopStyles, HHem de Parlar, etcètera).

7 DESCONEKT-A2 presenta NINJA BREAKS Un espectacle amb aires orientals on el bBreaking (breakdance), conjuntament amb altres estils de danses urbanes, se submergeix en la cultura japonesa i l’art místic shinobi i s’hi uneix en perfecta harmonia. Intèrprets: Marcos Elvira, May Pericet i Andy Nieto.

AFRIKAN POWER presenta TONGUE BROWN Tongue, ballari de breakdance i acròbata que ha viatjat per tot el món amb el Circus Baobab, el circ africà més gran. Tongue ha creat un número impressionant que fusiona el breakdance, l’acrobàcia i la roda cyr. L’espectacle està inspirat en l’energia i vitalitat que el músic i ballarí James Brown imprimia als seus espectacles.

CIA. FREVO BARCELONA presenta FOLKLORE URBÀ Un espectacle que explora les connexions entre el folklore i la cultura urbana. Una recerca de les danses populars del nord-est del Brasil amb la intenció de portar-les a l’escena de les danses urbanes. Els moviments de frevo, roda de coco i capoeira entren en diàleg amb el breakdance, el house i la dansa contemporània, estils que formen part del background dels artistes.

SAINOM presenta Show Beatbox Show musical de temes coneguts i de diferents estils, només interpretat amb la veu. Sainom és un grup de beatbox català, format per participar en el Campionat Oficial de Human Beatbox Espanya 2019. El grup està compost per tres membres, cadascun amb la seva pròpia especialitat: Saidax, Ailam i Nose. Saidax: jove cantautora amb un disc ja a l’esquena (No Tears), que ha superat les 500.000 reproduccions a Spotify. Va ser una de les artistes del disc de la 25a edició de La Marató de TV3. Ailam: actualment és un dels millors beatboxers del país. Entre els seus èxits, destaca el títol de subcampió del Campionat Oficial de Human Beatbox Espanya 2018. Nose: és un dels precursors del beatbox a Espanya, l’art de crear música i sons amb la boca. Ha aparegut en mitjans importants com El Hormiguero, d’Antena 3, i el Divendres, de TV3. Va aconseguir la tercera posició en el II Beatbox Battle Spain disputat a Salamanca. 8

CIA. URBAN MOTION CREW presenta CONNEXIONS Una peça de dansa que fusiona el breaking i el hip-hop amb moviments experimentals de flexibilitat i contemporanis basant-se en conceptes com els threads, floor work, i el freestyle, la qual cosa, mitjançant les articulacions, connecta uns moviments amb altres per crear una fluïdesa i una continuïtat que sembla sense fi. Permet expressar les infinites possibilitats del cos mitjançant la dansa i els detalls fent veure amb suavitat i subtilesa moviments complexos i abstractes. Els ballarins són Manuel Pacheco, Gabriela Infante, Gabriel Camprubi

 

 

 

 

On: JARDINS DE LES INFANTES
Adreça: Jardins de les Infantes, Les Corts

Telèfon: 93 291 64 62
Email: dinamitzacio.tomasacuevas@progess.com

Compartir