CABARET HOP 2018
Mostra de peces curtes de dansa urbana

7 de juliol
De 19.00 h a 20.30 h

07/07/2018
Preu: gratuït

CABARET HOP 2018

DISSABTE 7 DE JULIOL, a les 19.00 h Jardins de les Infantes V Edició del Cabaret de Danses Urbanes. Mostra de peces curtes de dansa urbana a l’aire lliure. Activitat emmarcada al HOP18, 8es Trobades de dansa i cultura urbana.

7 DJAMMAL Serà el mestre de cerimònies del Hop Cabaret. Clown on Popping és el mític xaval dolentot del barri, el que va de guai. Ser guai és part vital de la seva excèntrica comèdia que és, ingènuament atrevida, gamberra, de tant en tant provocadora.

DESCONEKT-A2 presenta NINJA BREAKS Un espectacle amb aires orientals on el Breaking (Breakdance), conjuntament amb altres estils de danses urbanes, se submergeix en la cultura japonesa i l’art místic shinobi i s’hi uneix en perfecta harmonia. Intèrprets: Marcos Elvira, May Pericet i Andy Nieto.

PHILIPPE PERIACARPIN presenta LA DIMENSIÓ DESCONEGUDA Obrim una porta amb la clau de la imaginació. Darrere hi trobarem una altra dimensió, una dimensió de so, una dimensió de visió, la dimensió de la ment. Estem entrant en un món diferent de somnis i idees. Estem entrant en la dimensió desconeguda.

LEFTOVERS presenta ROUTE 666 Un grup d’amics estan fent un road trip pels Estats Units, concretament a la Route 491 antigament coneguda com la Route 666 o la carretera maleïda o del dimoni. És de nit i sembla que estan bastant perduts i hauran de fer una parada tècnica en el primer bar que trobin. Desafortunadament, el bar on acabaran és la pitjor de les seves destinacions… en sortiran vius?

CIA THE JOKERZ presenta A Risas A Risas és una crítica reflexiva dels papers que interpretem en la societat, juguen amb la por, la ira, l’amor, el seny i la bogeria. La personalitat i el comportament social posats al revés. Quantes caretes portes posades? La companyia The Jokerz, guardonada amb el primer premi del festival de carrer Hop Sant Andreu 2016, són ballarins de diferents disciplines però grans referents de l’escena Krump internacional.

8 CIA NOUVAS presenta MOVO Em moc des de l’exterior a l’interior, tot s’unifica. Un joc d’identitat que ens connecta amb la nostra part animal. La companyia, formada per ballarins de Barcelona, va ser fundada el 2013 sota la direcció del coreògraf i ballarí Kiko López. Nouv@s treballa el seu estil propi amb la influència de les danses urbanes, contemporànies i tribals. Guanyadors del Certamen internacional “The Best On” Lleida, amb la peça “DJAMA“. Intèrprets: Miriam Salvador, Esther Calderon i Anna Asensio.

OM RASA presenta EN RELACIONADOHM Els ballarins, a través de la dansa del Krump, Partnering, Floorwork, treballen diferents emocions, personalitats i expressions. L’agressivitat pot estar en harmonia amb pur amor? Com l’atenció pot ser manipulada amb dubte? Com 2 persones sense prejudicis poden crear judici? Preguntes i respostes en moviment. Coreògraf: Arias Fernández Ballarins: Miriam Salvador, Kenya Sauer, Alba Tetuá, Alba Foix, Emma Dakota, Irene Iby, Arias Fernández, Manel Aguayasca.

 

 

 

 

 

On: JARDINS DE LES INFANTES

Telèfon: 93 291 64 62
Email: dinamitzacio.tomasacuevas@progess.com

Compartir