HOP FESTIVAL-CAMINS DE CREACIÓ
Mostra de peces curtes de dansa urbana

PROGRAMACIÓ:

CAMINS DE CREACIÓ: CENTRE CÍVIC TOMASA CUEVAS-LES CORTS

Divendres 17 de novembre a les 21 h 

Entrada gratuita

“A risas” de The Jokerz

A risas és una crítica reflexiva sobre els personatges que interpretem en societat. Per mitjà d’un joc emocional esbojarrat, els artistes capgiren la pròpia personalitat i els rols socials per albirar allò que s’amaga rere les caretes.

The Jokerz neix amb un missatge: canviar el món des de l’art. Arias aka Joker i Nahuel aka JrJoker, treballen junts des de 2011 en competicions de batalles freestyle i són representants espanyols de Krump en l’àmbit internacional. Aquesta és la seva segona creació com a coreògrafs.

Creació i interpretació: Arias Fernández àlies Big Joker i Nahuel Barrios àlies Jr Joker
Durada: 10 minuts


“Earth” de Spirit of a Woman

Earth neix amb la voluntat d’investigar sobre la dona. La peça recorre l’espiritualitat femenina, la percussiva força interna, l’energia implosiva i explosiva i el sentiment de comunitat i d’individualitat.

Spirit of a Woman neix de la unió de sis dones, companyes, ballarines i creadores que comparteixen la dansa com a mitjà d’expressió i com a forma de vida.

Coreografia i interpretació: Paula Blasco, Leticia Dezcallar, Laura Esteban, Emma Navarro, Carlota Par i Bea Vergés
Música: Mans_O
Durada: 15 minuts


“La secuencia de Hubble” de Marta Cortés i Gisela Roset

“La Secuencia de Hubble” s’inspira en la galàxia espiral: un joc entre les estrelles i el seu moviment. Dins aquest sistema de forces investiga com els cossos poden unir-se entre sí per representar el moviment espiral i allò que genera en la seva relació. Un univers ple de possibilitats, l’infinit.

Marta Cortés i Gisela Roset són dues ballarines especialitzades en danses urbanes i amb formació contemporània. El seu treball està basat en la fusió de les seves diferents personalitats al ballar, representant el reflex del que significa haver-se trobat en el camí.

Coreografia: Marta Cortes i Gisela Roset
Direcció: Marta Cortés
Amb el suport de: Varium Espai de Moviment (Barcelona).
Durada: 8 minuts


“Dis-connect” de Diego Sinniger

Aquest individu està desorientat i és fràgil. Ha perdut la noció del temps i també la del seu cos. Ja no sap qui controla a qui: si la ment al cos o el cos a la ment. I l’ànima, entre tot plegat, on queda? 

Projecte que sorgeix arran de la peça SABA de la coreògrafa i ballarina Lali Ayguadé. Diego Sinniger és un ballarí que treballa principalment amb la fusió de la dansa contemporània i la dansa Hip-hop.

Coreografia: Lali Ayguade i Diego Sinniger de Salas
Interpretació: Diego Sinniger de Salas
Promotor cultural: Bernabé Rubio - Rotativa Performing Artsing Arts
Duració: 9 minuts


“Insight” de Legacy Dance Company

Per mitjà d’un insight el subjecte capta, internalitza o compren una veritat revelada. Provoca canvis en la conducta dels subjectes i modifica la seva relació amb els altres. D’acord amb la mirada holística gestàltica, el tot és més que la suma de les parts.

Legacy Dance Company és una companyia de danses urbanes (Breaking, Popping, Hip Hop) formada per ballarins de distintes parts del món que es reuneixen el 2013 per crear obres escèniques.

Direcció: Mureli Simon "Masta"
Coreografia i interpretació: Mureli Simon, Pablo Mandaras i Adrián López
Durada: 10 minuts

Compartir