CICLE IL·LUSTRATS Del 2 al 16 de novembre

02/11/2018 > 16/11/2018
Preu: Activitats gratuïtes

CICLE IL·LUSTRATS A TORRE LLOBETA DEL 2 AL 16 DE NOVEMBRE 2018

A partir del 2 de novembre torna la Festa de la Il·lustració.  Aquest cicle pretén apropar la il·lustració al gran públic presentant-la com una disciplina artística plena de possibilitats i en gran expansió actualment.  Enguany us presentem el projecte “La mort, digna i il·lustrada” , organitzat per DMD Catalunya, que pretén canviar la imatge estereotipada i sovint repetitiva que tradicionalment ha servit per il·lustrar el tema de la mort.

A iniciativa del grup DMD a Figueres, s'ha convidat a artistes joves del món de la il·lustració a fer les seves pròpies creacions personals per representar la mort. Hi han participat un total de 25 artistes, que han expressat la seva particular visió de la mort digna. 

L’assessora artística del projecte és la il·lustradora Alba Falgarona, autora de l’obra que serveix d’imatge al projecte. 

Amb aquest recull d'il·lustracions, volem contribuir a desmitificar i desembolcallar el concepte de la MORT. Creiem que aquest mot, a vegades tan amagat dins la nostra cultura, és tan important com la paraula VIDA.

L’exposició es complementa amb una proposta de treball pedagògic dirigit principalmente a l’alumnat dels instituts de secundària. Aquest recurs educatiu, lligat a la visita a l'exposició, ha estat elaborat de manera altruista per Eduxarxa, una cooperativa especialitzada en la creació de continguts i experiències educatives. 

.  Us animem a visitar-nos i a gaudir de la programació que us hem preparat.

 

A més tindrem tallers per adults i per infants, espais de reflexio  i també una sessió d'urban sketching.

Organitzador de l'activitat: Organitza Centre cívic Torre Llobeta amb la col·laboracio de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, Consorci per a la Normalització Lingüística i Llibreria Font de Mimir

On: Centre cívic Torre Llobeta, Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta i Llibreria Font de Mimir

Compartir