ESPAI DE SWING

Dissabte 15 de desembre
De 19 h a 21 h

15/12/2018
Preu: Activitat gratuïta

Cada dia augmenta el nombre d'aficionats al swing, aquest estil de jazz energètic, alegre, social i, sobretot, fàcil d’aprendre. 

El swing és un estil de jazz propi dels Estats Units que durant els anys 30 es va convertir en un dels gèneres amb més èxit. La banda sonora és la música swing, però aquesta es balla de diferents maneres. El ball clàssic amb parelles és el lindy hop, el balboa o el blues, mentre que n’hi ha altres d’individuals com el xarleston i el claqué.

L’èxit del ball és l’energia que desprèn la música swing; això fa que es converteixi en una addicció saludable. De fet, una de les valoracions que més es repeteix és el bon ambient que hi ha a les sessions. Els participants es diverteixen, riuen, ballen a fons i, a més, coneixen gent. “És un ball alegre i molt dinàmic: pots anar amb la teva parella, però normalment a cada cançó se sol canviar de ballador, cosa que fa que sigui una activitat social”

A partir del proper gener al Centre Cívic comptarem amb un nou espai de swing.  Un dissabte de cada mes de 19 a 21 h trobarás un lloc per ballar i relacionar-te.  Bona música, bon ambient i una bona sala per ballar el ritme que més t'agrada.

 

La sesió estarà dinamitzada pel Xavier Bernal.

 

Conductor de l'activitat: Xavi Bernal
Edat: Públic adult

Compartir