CICLE MÚSICS PER LA MEDITERRÀNIA

Divendres
De 22 h a 23.30 h

28/06/2019 > 19/07/2019
Preu: Activitat gratuïta

CICLE MÚSICS PER LA MEDITERRÀNIA

Fes-te conscient de la riquesa de les cultures de la conca mediterrània i de tot el que compartim però també del patiment que hi ha cada dia al nostre mar. El Cicle de Músics per la Mediterrània és per gaudir de la festa però també per prendre consciència.Divendres 28 juny, 22 h   HipHop Contra el Racisme i la Xenofòbia

De la mà dels col·lectius de rapers EIHHU BCN (Escuela Internacional del HipHop Urbano BCN) & Casa Africa de Poblenou, obrim el Cicle de Músics per la Mediterrània amb un concert de HipHop amb micro lliure improvisant contra el racisme i la xenofòbia.  

 

Divendres 5, 22 h  Piero Pesce Trio

Fusió del folk del sud d’Itàlia i un repàs d’alguns temes del disc “Transhumus, oltre la propria terra” de Piero Pesce & Questioni Meridionali, és el que ens oferirà, en format de trio, aquest cantant calabrès. En aquest treball ens explica i reviu històries d’homes, dones i infants que van abandonar casa seva i la seva terra per buscar una oportunitat.

 

Divendres 12, 22 h  Dani Caracola & Barsiluna Agraw Project

El Cicle de Músics per la Mediterrània és per gaudir de la festa però també per prendre consciència. Dani Caracola & Barsiluna Agraw Project ens presentaran les cançons del disc recentment publicat “Hamsa”. Aquest projecte cerca llaços històrics i culturals amb el Magreb a través de la música.

 

Divendres 19, 22 h  Yacine Belahcene

Després de liderar projectes com Cheb Balowski, Nour, Rumba Amazigha o Oriental Groove, ara es presenta acompanyat de quatre músics fusionant sons del nord d’Àfrica amb raï, reggae, funk, electro i rock psicodèlic. Les seves lletres solen ser crítiques amb temes com la crisi de refugiats o la xenofòbia. Una nova proposta atractiva que convida a la festa i a la diversitat amb majúscules.

 

 


 

Edat: Públic adult

Compartir