Projecte per a famílies

CC0 - Pixabay

10/10/2017 > 28/11/2017
Preu: Gratuït

Espai de trobada on es poden intercanviar experiències i recursos amb l'objectiu de fomentar la cohesió i construir entre tots alternatives per dur a terme la gran tasca de ser pares.

Xerrada: "Sòl pèlvic i maternitat"
Dimarts, 10 d’octubre, a les 18 h
En que consisteix el sòl pèlvic? La importància de la recuperació de l'abdomen després del part, l'activitat física durant i després de l'embaràs, la funció sexual, l'alimentació per a la mare, en quines situacions s'ha d'acudir al fisioterapeuta i totes aquelles preguntes que es puguin plantejar durant la xerrada.
A càrrec de Núria Macià,fisioterapeuta especialitzada en sòl pèlvic

Xerrada: "Pares estressats, fills estressats"
Dimarts 24 d’octubre, a les 17.30 h
L’estrès, la malaltia del present, on a cada segon responem a mils estímuls i ens mostrem en permanent estat d’alerta. Com gestionar l’estrès començant pels adults i ajudant els més petits de la casa? Què podem fer per no arribar a aquest límit? Hi ha nens i nenes estressats, en quals veiem que no poden assumir les seves tasques diàries a casa ni a l’escola per la seva permanent alteració, parlarem de com els podem ajudar a ells i, a nosaltres mateixos per no permetre que l’estrès envaeixi tota la nostra vida.
En col·laboració amb l’EBM La Puput
A càrrec de l’Espai per Créixer, Centre de Psicologia Infantil, Adolescent i Familiar
Activitat posposada al trimestre vinent

Xerrada: "La intimitat dels nadons i els drets de la Infància"
Dimarts, 14 de novembre, a les 17.30 h
Xerrada/taller sobre els drets sexuals a la infància. Es farà un recorregut sobre els documents de la Declaració Universal dels Drets Humans, recomanacions de l'OMS, convenció sobre els drets de nenes, nens i adolescents, com també es proposaran materials educatius i consignes per a famílies i educadors per cuidar de la intimitat dels nadons i els infants, oferint protecció i benestar sense cohibir la seva innocència i llibertat.
A càrrec deJúlia Sánchez, acompanyant en projectes d'educació viva i pedagoga de la sexualitat

Xerrada: "Com escollir la joguina més adequada"
Dimarts, 28 de novembre, a les 17,30 h
A més de donar informació pràctica sobre l’ús de les joguines, donarem un seguit de consells per escollir la que sigui més adient depenent de l’edat del nen. Hi ha moments com el Nadal en què els nens esperen amb ansietat i il·lusió veure les joguines noves que apareixen per art de màgia al matí, però darrere d’aquest costum, la gran majoria de pares han passat per moments d’indecisió preguntant-se quina és la joguina més adient.
En col·laboració amb l’EBM La Puput
A càrrec de l’Espai per Créixer, Centre de Psicologia Infantil, Adolescent i Familiar

Compartir