Menuts (0-3 anys)

CC0 - Pixabay

Preu: Gratuït

Dimarts i dimecres, de 10 a 14 h
Oferim un lloc de relació per a totes aquelles famílies que tingueu fills/es de 0-3 anys, espai de trobada i autogestió.

Dilluns i dimecres, de 17 a 19.30 h
Podreu gaudir de les diferents propostes de jocs, així com realitzar diferents tipus d'activitats amb material diversificat i adequat a les característiques dels més petits. Els infants cal que vinguin acompanyats d'un adult i els dilluns hi podeu venir amb els germans grans.

Activitats puntuals:

“Montessori”. Experimentació i sensorial
Dilluns, 16 d’abril, a les 17.15 h
L’espai s’adaptarà als més petits, on es treballarà les diferents activitats proposades, amb materials naturals i de la vida quotidiana.

"Zumba". Taller.
Dilluns, 7 de Maig, a les 17.15 h
Avui oferim als nens i nenes de Vallvidrera una classe de ball perquè puguin agafar seguretat i confiança en si mateixos. T'animes a donar-ho tot?

“Xocolatada”. Experimentació i sensorial
Dilluns, 28 de maig, a les 17.15 h
Avui els més menuts de Vallvidrera podran experimentar amb un aliment que a ells els hi agrada molt, la xocolata, i ho podran fer a través del seu cos. Serà genial, t'hi apuntes?

“Transvasaments amb aigua”. Experimentació
Dilluns ,11 de juny, a les 17.15 h
Explorem lliurament a través de diferents exercicis, presents en la vida quotidiana dels més petits. On podran desenvolupar la seva coordinació amb els diferents materials jugant a omplir, buidar…

Al mes de juliol, l'Espai Infantil romandrà tancat per realitzar el Casal d'Estiu

Compartir