Menuts (0-3 anys)

Imatge de Myriams-Fotos a Pixabay - CC0

Preu: Gratuït

Dimarts i dimecres, de 10 a 14 h
Oferim un lloc de relació per a totes aquelles famílies que tingueu fills/es de 0-3 anys, espai de trobada i autogestió.

Dilluns i dimecres, de 17 a 19.30 h
Podreu gaudir de les diferents propostes de jocs, així com realitzar diferents tipus d'activitats amb material diversificat i adequat a les característiques dels més petits. Els infants cal que vinguin acompanyats d'un adult i els dimecres hi podeu venir amb els germans grans.

Activitats puntuals:

Activitats puntuals: a les 17.15 h

Entre sal i massa. Sensorial
Dilluns, 18 de març, a les 17.15 h
De vegades les activitats més simples es converteixen en estrelles i jugar amb farina és una d’elles. El seu tacte suau, les mil possibilitats de jocs i transvasaments, el fet d’espolsar i tacar-te fan d’aquest material un gran atractiu pels infants que aprendran a la vegada que gaudiran. I recordeu, el nivell de brutícia és directament proporcional a la diversió del l’infant.

Colors. Sensorial
Dilluns, 8 d’abril, a les 17.15 h
Convidem als més petits a què vinguin i experimentin a través dels sentits de la vista i del tacte els diversos materials que els hi proporcionarem.

Ciutat de gel. Sensorial
Dilluns, 20 de maig, a les 17.15 h
Aprofitem que hi arriba el bon temps per utilitzar com a material principal el gel, on podrem construir diferents ciutats pels nostres animals que hi habiten en l'espai infantil.

Pintem amb la natura. Aula ambiental
Dimarts, 4 de juny, a les 17.15 h
Fusionarem el plaer de pintar amb materials naturals fent-ho en un ambient exterior. Les obres creades formaran part d’una exposició que es realitzarà conjuntament amb l’espai infantil del Casal de Barri Can Rectoret. Dins del II Cicle d’Agricultura de Proximitat del districte de Sarrià - Sant Gervasi

Transvasaments amb aigua. Sensorial
Dilluns, 17 de juny, a les 17.15 h
Explorem lliurament a través de diferents exercicis, presents en la nostra vida quotidiana dels més menuts. On podran desenvolupar la seva coordinació amb els diferents materials jugant a omplir, buidar…  

Compartir