Menuts (0-3 anys)

CC0 - Pixabay

Preu: Gratuït

Dimarts i dimecres, de 10 a 14 h
Oferim un lloc de relació per a totes aquelles famílies que tingueu fills/es de 0-3 anys, espai de trobada i autogestió.

Dilluns i dimecres, de 17 a 19.30 h
Podreu gaudir de les diferents propostes de jocs, així com realitzar diferents tipus d'activitats amb material diversificat i adequat a les característiques dels més petits. Els infants cal que vinguin acompanyats d'un adult i els dimecres hi podeu venir amb els germans grans.

Activitats puntuals:

Activitats puntuals: a les 17.15 h

Taula de llum. Sensorial
Dilluns, 21 de gener, a les 17.15 h
Proposta de materials on els infants es podran deixar portar per la magia de la llum tot transformant materials quotidians en extraordinaris i descobrint a través del joc les possibilitats dels reflexos, contrastos, transparències…

Tempesta de paper reciclat. Sensorial
Dilluns, 18 febrer, a les 17.15 h
Les capses de cartró són un univers obert de possibilitats on els infants podran deixar anar la seva imaginació i transformar-les. No són res en concret i ho poden ser tot: coets, vaixells, caus...
Amb aquesta proposta els hi donarem vida i joc a materials com són els fulls reciclats i les capses de cartró.

Entre sal i massa. Sensorial
Dilluns, 18 de març, a les 17.15 h
De vegades les activitats més simples es converteixen en estrelles i jugar amb farina és una d’elles. El seu tacte suau, les mil possibilitats de jocs i transvasaments, el fet d’espolsar i tacar-te fan d’aquest material un gran atractiu pels infants que aprendran a la vegada que gaudiran. I recordeu, el nivell de brutícia és directament proporcional a la diversió del l’infant.

Colors. Sensorial
Dilluns, 8 d’abril, a les 17.15 h

Compartir