Mitjans (4-8 anys)

Preu: Gratuït

Dimarts, dijous i divendres, de 17 a 19.30 h
Espai lúdic i de relació per a nens i nenes de 4 a 8 anys on tenen la possibilitat de compartir el seu temps d'oci mitjançant jocs, tallers i activitats.

Activitats puntuals: a les 17.15 h

"Juga amb la llum”. Experimentació
Dimarts, 10 d’abril.
Estem acostumats a veure el món que ens envolta sempre amb el mateix tipus de llum, però, com seria veure’l amb un llum ultraviolada?

“Ombres màgiques”. Experimentació
Dimarts, 17 d’abril.
Avui descobrirem i experimentarem el meravellós món de les ombres. On l’infant podrà observar com canvia la mida dels animals segons la seva ubicació.

“Flors de Sant Jordi”. Experimentació
Dilluns, 23 d’abril.
Avui l'Aina ens proposa passar una tarda divertida a través de la creació de flors de Sant Jordi. Voleu aprendre a fer treballs manuals amb forma de flor?

“Mandales d’estiu”. Experimentació
Dimarts, 8 de maig.
Crearem originals vitralls amb transparències de paper, elements de la natura i colors propis de l’estiu.

“Slime”. Experimentació
Dimarts, 15 de maig.
Ens proposem a passar una tarda divertida a través de la creació de l’Slime. Tenim la recepta i l’experiència, vosaltres teniu les ganes per aprendre a fer aquesta massa elàstica i viscosa, us animeu a aprendre a fer Slime?

“Sabates de colors”. Experimentació
Dimarts, 22 de maig
Avui els nens i nenes de Vallvidrera es posaran unes sabates diferents a les habituals amb les que podran fer-les servir per pintar, voleu saber quines? Apunta’t!

“El món de l'agricultura”. Jocs
Dimarts, 5 de juny.
Jugarem a jocs de taula especialitzats en el món de l'agricultura.

“Reciclem”. Experimentació
Dijous, 7 de juny.
Avui els nens i nenes podran crear els seus animals preferits d’una forma diferent amb materials reciclats. Vols saber quin tipus de material és? Apunta’t!

“Minimons”. Experimentació
Dimarts, 19 de juny.
Els nens/es crearan un ecosistema amb els diferents elements que els hi oferirem de l’espai infantil (animals, personatges, construccions, colors…). Us apunteu a fer un mini món?

Compartir