Activitats per a joves

CC0 - Imatge d'annca a Pixabay

Preu: Gratuït

TALLERS “SUPERANT LA CIÈNCIA FICCIÓ. ON ANEM?”
Casa’t, hipoteca’t, consumeix, crisi climàtica, econòmica, de valors, inflació, desforestació…
Cap on anem? Vine a compartir i explorar què penses del futur, del teu futur, de què t’agradaria fer, de què podem fer, de qui ets i qui vols ser, d’on ens porta tot això. En aquest cicle de quatre xerrades-taller tractarem, a través de vídeos, dinàmiques i diàlegs, temes com la sostenibilitat, el futur personal i de la nostra societat o la identitat. Activitats gratuïtes. Cal inscripció prèvia a cada sessió.
A càrrec de Carlos Hernández Sánchez, de Reflexes SCCL

IDENTITAT
Dijous, 10 d’octubre, de 18.30 a 20 h
Per a joves de 12 a 16 anys
I tu, qui ets? Ets la música que escoltes? La roba que portes? Les notes que treus? Ets com t’ha educat la teva família? Ets el barri on vius? Vine a compartir i explorar quines són les parts que conformen la teva identitat, per a saber millor qui ets o, més important, qui vols ser.

SOSTENIBILITAT
Dijous, 24 d’octubre, de 18.30 a 20 h
Per a joves de 12 a 16 anys
Inundacions, tempestes, desforestació, desertificació, canvi climàtic, crisi alimentària… Diuen que el món explota. Què podem fer? Vine a compartir els teus neguits, a debatre sobre el futur del nostre planeta, a proposar solucions i a plantar la teva llavor.

SOSTENIBILITAT
Dijous, 7 de novembre, de 19 a 20.30 h
Per a joves a partir de 16 anys
Vine a compartir els teus neguits, a debatre sobre el futur del nostre planeta, a proposar solucions i a plantar la teva llavor.

FUTUR
Dijous, 21 de novembre, de 19 a 20.30 h
Per a joves a partir de 16 anys
“Tu has de ser metge, com el teu pare” “Com vols dedicar-te a l’art? D’això no es pot viure!” “Has de ser realista” “Mai arribaràs a ser res”.
Farta de sentir aquestes frases? Vine a compartir i explorar els teus neguits, aspiracions i somnis. On t’agradaria viure? A què t’agradaria dedicar-te? És possible aconseguir-ho? Construeix el teu futur!

TALLER D’AUTODEFENSA PER A DONES
Dimarts, 26 de novembre, 16 h
Per a dones a partir de 18 anys
Amb aquest taller es vol potenciar la seguretat física i emocional a través de l’augment de la presa de consciència de l’espai, de la postura, de la comunicació verbal i no verbal, com a eines de les dones.
A càrrec del Punt d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD)

Compartir