Criteris Inscripcions Tallers Primavera

–> Les matrícules als tallers nous o a les places lliures dels tallers de continuïtat es podran fer a partir de dissabte 17 de març i fins al dia abans de l’inici de la segona sessió del taller.

  • Presencialment, de dilluns a divendres, al Centre Cívic, de 10 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h.
  • En línia mitjançant el web https://vflorida.inscripcionscc.coma partir de les 10 h del matí del dissabte 17 de març.

Què

Quan

On

Matrícules als tallers nous o a les places lliures dels tallers de continuïtat

A partir del dissabte 17 de març des de les 10h del matí ininterrompudament

Mitjançant matrícules en línia https://vflorida.inscripcionscc.com

A partir del dilluns 19 de març de 10 a 14,30h i de 15,30 a 20.30h

Centre Cívic Vil.la Florida

 

Cal tenir en compte

>    Les inscripcions als tallers són personals i intransferibles.

 

>     El torn d’inscripció als tallers és per rigorós ordre d’arribada.

 

>     La matrícula es farà efectiva un cop hagueu abonat l’import corresponent. El pagament es pot fer en efectiu o amb targeta bancària en les inscripcions presencials, i només amb targeta bancària en les inscripcions en línia.

 

>     Per tal de poder rebre la devolució de l’import del taller heu de notificar la baixa com a data màxima un dia abans de l’inici de la segona sessió del taller, independentment de si heu realitzat la primera o no. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà l’import del taller. No es farà devolució dels suplements en concepte de material una vegada iniciat el taller. Les devolucions es faran efectives, com a màxim, en 30 dies hàbils de la seva sol·licitud. Les devolucions recollides per una tercera persona han d’anar acompanyades d’una autorització expressa.

 

>     Els canvis de taller o d’horaris es podran fer com a data màxima un dia abans de la segona sessió, independentment de si heu realitzat la primera o no, i sempre que quedin places disponibles al taller sol·licitat.

 

>     Els tallers de 3 sessions o menys es consideren tallers puntuals i no s’hi realitzen canvis ni devolucions voluntàries.

 

 

>    El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas es retornarà l’import abonat i els suplements de material.

 

 

Suplements en concepte de material

>    Els suplements en concepte de material es lliuraran als talleristes en efectiu a la primera sessió del taller. En cas de baixa voluntària, no es farà devolució del suplement en concepte de material.

 

>    En els tallers de caràcter puntual caldrà abonar-los en efectiu en el moment de fer la inscripció. En el cas de realitzar la matrícula en línia caldrà abonar el suplement al/a la tallerista abans de l’inici del taller.

 

 

Preus públics 2018, IVA no inclòs:

– 4,11 €/hora tallers per a la població en general

– 5,70 €/hora tallers especialitzats per a la població en general

– 2,66 €/hora tallers per a persones majors de 60 anys o nascudes el 1958

– 2,66 €/hora tallers per a joves

– 2,66 €/hora tallers per a infants

– 4,11 €/hora tallers per a famílies: adult + 1 o 2 infants

– 8,22 €/hora tallers per a famílies: adult + 3 o més infants

– 3,39 €/hora itineraris; 1,70€/hora a partir de la 3a hora

 

Compartir