Criteris Inscripcions Tallers Hivern

–> Les matrícules als tallers nous o a les places lliures dels tallers de continuïtat es podran fer a partir de dissabte 16 de desembre i fins al dia abans de l’inici de la segona sessió del taller.

  • Presencialment, de dilluns a divendres, al Centre Cívic, de 10 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h
  • En línia mitjançant el web https://vflorida.inscripcionscc.coma partir de les 10 h del matí del dissabte 16 de desembre.
  • Presencialment, de dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h, al punt d’inscripcions de tallers de l’Oficina Tiquet Rambles del Palau de la Virreina, la Rambla, 99.

Què

Quan

On

Matrícules als tallers nous o a les places lliures dels tallers de continuïtat

A partir del dissabte 16 de desembre des de les 10h del matí ininterrumpudament

Mitjançant matrícules en línia https://vflorida.inscripcionscc.com

A partir del dissabte 16 de desembre de dilluns a diumenge de 10 a 20.30 h

Oficina Tiquet Rambles del Palau de la Virreina

A partir del dilluns 18 de desembre de 10 a 14,30h i de 15,30 a 20.30h

Centre Cívic Vil.la Florida

 

 

Cal tenir en compte

>    Les inscripcions als tallers són personals i intransferibles.

>     El torn d’inscripció als tallers és per rigorós ordre d’arribada.

>     La matrícula es farà efectiva un cop hagueu abonat l’import corresponent. El pagament es pot fer en efectiu o amb targeta bancària en les inscripcions presencials i només amb targeta bancària en les inscripcions en línia.

>     Per tal de poder rebre la devolució de l’import del taller heu de notificar la baixa com a data màxima un dia abans de l’inici de la segona sessió del taller, independentment de si heu realitzat la primera o no. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà l’import del taller. No es farà devolució dels suplements en concepte de material una vegada iniciat el taller. Les devolucions es faran efectives com a màxim en 30 dies hàbils de la seva sol·licitud. Les devolucions recollides per una tercera persona han d’anar acompanyades d’una autorització expressa.

 >     Els canvis de taller o d’horaris es podran fer com a data màxima un dia abans de la segona sessió, independentment de si heu realitzat la primera o no i sempre que quedin places disponibles al taller sol·licitat.

 >     Els tallers de 3 sessions o menys es consideren tallers puntuals i no es realitzen canvis ni devolucions voluntàries.

 >    El període de matrícula per als tallers puntuals i els itineraris culturals coincideix en el període de matrícules als tallers nous o de les places lliures dels tallers de continuïtat i acaba set dies abans de la primera sessió.

 >    El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat i els suplements de material.

 

Suplements en concepte de material

>    Els suplements en concepte de material es lliuraran als talleristes en efectiu a la primera sessió del taller. En cas de baixa voluntària, no es farà devolució dels suplement en concepte de material.

>    En els tallers de caràcter puntual caldrà abonar-los en efectiu en el moment de fer la inscripció. En el cas de realitzar la matrícula en línia caldrà abonar el suplement al tallerista abans de l’inici del taller.

 

 

Preus públics 2017, IVA no inclòs:

– 2,66 €/hora tallers per a infants

– 2,66 €/hora tallers per a joves

– 2,66 €/hora tallers per a persones majors de 60 anys o nascudes el 1957

–4,11€/hora tallers per a la població en general

– 5,70 €/hora tallers especialitzats per a la població en general

 

Preus 2018 pendents d’aprovació per la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona. En el cas que hi hagués una diferència de preus respecte el 2017 caldria regularitzar les quotes.

Criteris de reducció per a persones residents al municipi i que es trobin en situació d’atur:

Per  informar-vos-en, adreceu-vos a la recepció del Centre Cívic Vil.la Florida, de dilluns a divendres, de 10 a 21 h.

Compartir