Criteris Inscripcions Tallers Tardor

Períodes de matrícula:

 

-          A partir del dijous 6 de setembre s’obrirà el període per a realitzar les matrícules als tallers infantils, familiars i juvenils. Cal recordar que la inscripció a aquests tallers serà únicament presencial i en horari de 10.30 a 14.30 h i de 15.30h a 20.30 h (de dilluns a divendres).

 

-          A partir del divendres 7 de setembre s’obrirà el període per a realitzar les matrícules als tallers de gent gran. Aquestes podran fer-se on-line (https://vflorida.inscripcionscc.com) a partir de les 10h ininterrompudament, o bé de manera presencial en horari de 10.30 a 14.30 h i de 15.30h a 20.30 h (de dilluns a divendres).

 

-          A partir del dissabte 8 de setembre a les 10 h s’obrirà el període per a les matrícules online de la resta de tallers a la pàgina https://vflorida.inscripcionscc.com. Podran realitzar-se les matrícules fins al dia abans de la segona sessió dels taller o fins a esgotar places. Per a inscriure’s online, cal donar-se d’alta com a usuari online, escollir el taller que més interessa i realitzar el pagament amb targeta.

 

-          A partir del dimecres 12 de setembre s’obrirà el període per a les matrícules presencials de la resta de tallers, i en horari de 10.30 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h (de dilluns a divendres). Es realitzaran inscripcions presencialment per estricte ordre d’arribada fins al dia abans de la segona sessió dels tallers o fins a esgotar places.

 

Quadre resum del procés de matrícules als tallers del centre cívic Vil·la Florida:

 

Què

Com

Quan

Matrícules presencials tallers infantils, familiars, juvenils

Centre Cívic Vil·la Florida

A partir del dijous 6 de setembre, a les 10.30 h

Matrícules presencials i online per als tallers de Gent Gran

Centre Cívic Vil·la Florida

https://vflorida.inscripcionscc.com

 

Centre Cívic Vil·la Florida

On-line: A partir del divendres 7 de setembre a les 10h ininterrompudament

 

Presencial: A partir del divendres 7 de setembre, i en horari de 10.30 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h

Matrícules online a tots els tallers.

https://vflorida.inscripcionscc.com

 

A partir del dissabte 8 de setembre a les 10 h

Matrícules presencials a la resta de tallers

Centre Cívic Vil·la Florida

 

A partir del dimecres dia 12 de setembre, i en horari de 10.30 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h

 

Cal tenir en compte que:         

 

-          Les inscripcions als tallers són personals i intransferibles.

 

-          El torn d’inscripció als tallers és per rigorós ordre d’arribada.

 

-          La matrícula es farà efectiva un cop hagueu abonat l’import corresponent. El pagament es pot fer en efectiu o amb targeta bancària en les inscripcions presencials, i només amb targeta bancària en cas de ser una inscripció online.

 

-          Les inscripcions dels tallers destinats a menors d’edat les hauran de realitzar els pares, mares o tutors, presencialment al Centre Cívic a partir del dijous 6 de setembre de 10 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h.

 

-          Per tal de rebre la devolució de l’import del taller heu de notificar la baixa com a data màxima un dia abans de l’inici de la segona sessió del taller, independentment de si heu realitzat la primera o no. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà l’import del taller. No es farà devolució dels suplements en concepte de material una vegada iniciat el taller. Les devolucions es faran efectives com a màxim en 30 dies hàbils de la seva sol·licitud. Les devolucions recollides per una tercera persona han d’anar acompanyades d’una autorització expressa.

 

-          Atès el seu caràcter puntual, no es realitzaran canvis ni devolucions dels tallers puntuals ni dels itineraris de tardor. Els tallers de 3 sessions o menys es consideren tallers puntuals.

 

-          Els canvis de taller o d’horaris es podran fer com a data màxima un dia abans de la segona sessió, independentment de si heu realitzat la primera o no i sempre que quedin places disponibles al taller sol·licitat.

 

-          El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat i els suplements de material.

 

-          Per cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demaneu-la al Punt d’Informació.

 

SUPLEMENTS EN CONCEPTE DE MATERIAL

 

  • El suplement en concepte de material és un complement econòmic lliurat íntegrament als talleristes per poder complementar la despesa dels materials, fungibles o no, que necessiti el taller per ser dut a terme en la seva totalitat i qualitat.
  • En els tallers trimestrals els suplements en concepte de material es lliuraran als talleristes en efectiu a la primera sessió del taller. En els tallers puntuals caldrà abonar-los en efectiu en el moment de fer la inscripció presencialment o lliurar-los en el punt d’Informació del Centre Cívic abans de realitzar el taller en el cas que la inscripció s’hagi fet online.
  • No es farà devolució dels suplements en concepte de material un cop hagin començat els tallers.

 

Preus públics 2018, IVA no inclòs:

– 4,11 €/hora tallers per a la població en general

– 5,70 €/hora tallers especialitzats per a la població en general

– 2,66 €/hora tallers per a persones majors de 60 anys o nascudes el 1958

– 2,66 €/hora tallers per a joves

– 2,66 €/hora tallers per a infants

– 4,11 €/hora tallers per a famílies: adult + 1 o 2 infants

– 8,22 €/hora tallers per a famílies: adult + 3 o més infants

– 3,39 €/hora itineraris; 1,70€/hora a partir de la 3a hora

 

Inici tallers: 1 d’octubre de 2018.

 

Calendari de tardor 2018: No hi haurà tallers el 12 d’octubre, l’1 de novembre, ni el 6 de desembre per ser festius a Barcelona. Els dies 2 de novembre i 7 de desembre tampoc es realitzaran tallers per ser dates properes a festivitats.  

 

 

Compartir