Criteris Inscripcions Tallers Tardor

El divendres 8 de setembre de 10.30 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h es realitzaran les matrícules presencials per als tallers de gent gran per estricte ordre d’arribada. Si ho preferiu podeu fer la vostra matrícula online de 10.30 a 20.30h a https://vflorida.inscripcionscc.com.

 

A partir de dissabte 9 de setembre a les 10.30 h inici de les matrícules online per a qualsevol tipologia de taller a la pàgina https://vflorida.inscripcionscc.com fins al dia abans de la segona sessió dels tallers.  Per inscriure-t’hi online, has de donar-te d’alta com a usuari online, escollir el taller més t’interessi i realitzar el pagament amb targeta.

 

A partir del dimarts 12 de setembre de 10.30 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30  h es realitzaran inscripcions presencialment per estricte ordre d’arribada i online a la pàgina https://vflorida.inscripcionscc.com fins al dia abans de la segona sessió dels tallers. Per inscriure-t’hi online, has de donar-te d’alta com a usuari online, escollir el taller més t’interessi i realitzar el pagament amb targeta.

 

Les inscripcions als tallers puntuals quedaran obertes fins a 3 dies abans de començar el taller.

 

Quadre resum del procés de matrícules als tallers del centre cívic Vil·la Florida:

 

Què

Quan

A on

Matrícules presencials i online per als tallers de Gent Gran

El divendres 8 de setembre de 10.30 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h presencialment i de 10.30 a 20.30 h online

Centre Cívic Vil·la Florida

https://vflorida.inscripcionscc.com

 

Matrícules online a tots els tallers.

El dissabte 9 de setembre a partir de les 10.30 h

https://vflorida.inscripcionscc.com

 

Inici matrícules presencials i continuïtat de les online

El dimarts 12 de setembre de 10.30 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h presencialment i online

Centre Cívic Vil·la Florida

 

Cal tenir en compte que:         

 

 • La inscripció es farà efectiva un cop hagueu abonat l’import corresponent. El pagament es pot fer presencialment en efectiu o amb targeta bancària i només amb targeta bancària en cas de ser una inscripció online.
 • Per tal de poder sol·licitar la DEVOLUCIÓ VOLUNTÀRIA DE L’IMPORT DEL TALLER, heu de notificar la baixa abans del dia anterior a la segona sessió del taller independentment de si n’heu realitzat la primera o no. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà l’import. No es farà devolució dels suplements en concepte de material una vegada iniciat el taller. Les devolucions recollides per una tercera persona han d’anar acompanyades d’una autorització expressa. Si la devolució és voluntària es retornarà l’import en un període màxim de 30 dies laborables.
 • Podeu realitzar un CANVI DE TALLER I HORARI abans del dia anterior a la segona sessió del taller, independentment de si n’heu realitzat la primera o no i sempre que hi quedin places disponibles.
 • En els TALLERS PUNTUALS no es realitzen canvis ni devolucions voluntàries.
 • El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat i els suplements de material.
 • Per cada taller es disposa d’una FITXA DESCRIPTIVA redactada pel tallerista en la que s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demaneu-ne la fitxa al Punt d’Informació.

 

SUPLEMENTS EN CONCEPTE DE MATERIAL

 

 • El suplement en concepte de material és un complement econòmic lliurat íntegrament als talleristes per poder complementar la despesa dels materials, fungibles o no, que necessiti el taller per ser dut a terme en la seva totalitat i qualitat.
 • En els tallers trimestrals els suplements en concepte de material es lliuraran als talleristes en efectiu a la primera sessió del taller. En els tallers puntuals caldrà abonar-los en efectiu en el moment de fer-hi la inscripció presencialment o lliurar-los en el punt d’Informació del Centre Cívic abans de realitzar el taller en el cas que la inscripció s’hagi fet online.
 • No es farà devolució dels suplements en concepte de material un cop hagin començat els tallers.

 

PREUS TALLERS 2017

 

 • 4,11€/hora tallers per a població en general
 • 5,70€/hora tallers especialitzat per a població en general
 • 2,66€/hora tallers per a persones gent gran (nascudes fins al 1954)
 • 2,66€/hora tallers per a joves
 • 2,66€/hora tallers per a infants

 

En aquests preus, l’IVA no està inclòs.

 

Inici tallers: Setmana del 2 d’octubre de 2017.

Calendari de tardor 2017: No hi haurà tallers l’1 de novembre, el 12 d’octubre ni el 6 i el 8 de desembre per ser festius a Barcelona. Els dies 4, 5 i 7 de desembre tampoc es realitzaran tallers per ser dates properes a festivitats.  

Compartir