VINE A SABER-NE MÉS DE...REAPROFITAR ELS EXCEDENTS DE NADAL

LaBlascovegmenú

Dimarts
De 18 h a 20 h

16/01/2018
Preu: Gratuït

Aquest hivern, noves propostes de nutrició i alimentació! Apreneu com cuinar el producte amb el show cooking del Xef David Sanmartin i, a partir de les 19 h, no us perdeu la xerrada divulgativa sobre les propietats del producte. Es realitzarà una degustació dels productes cuinats! No us ho podeu perdre!

 

Al Nadal disparem el consum de productes i moltes vegades s’acumulen moltes restes de menjar que no reaprofitem; també consumim molts dolços i torrons dels quals també en queden restes. Us heu fixat mai que la data de caducitat dels mateixos és just al mes d’octubre o novembre de l’any següent? És a dir, que no els podem aprofitar d’any en any? En aquesta activitat us proposem reaprofitar els àpats de Nadal realitzant altres plats. Us apunteu a no llençar res? 

A càrrec de Maria Alcolado i amb la col·laboració especial de Núria Casas del projecte Espigoladors.

 

Compartir