DOCUMENTAL: GRACIAS POR LA LLUVIA
CONTRAPICAT

Dijous
De 19 h a 20.30 h

24/01/2019
Preu: Gratuït

Durant els últims quatre anys, Kisilu Musya, un granger kenià, ha utilitzat la seva càmera per a capturar la vida de la seva família, el seu poble i els efectes devastadors del canvi climàtic sobre la seva terra. Ha filmat inundacions, sequeres i tempestes, però també ha estat testimoni dels costos humans d'aquests fenòmens: la migració dels homes a la ciutat a la recerca de noves ocupacions o com els seus fills han estat retornats a casa perquè ell no podia pagués l'escola a final de mes.

Després d'una tempesta que destrueix la seva casa, Kisilu comença a construir un moviment comunitari d'agricultors que lluiten contra els impactes del clima extrem i decideix viatjar a París amb motiu de la XXI Conferència sobre el Canvi Climàtic, per a intentar tenir veu en les converses sobre el clima i donar un gir de 180 graus a les polítiques mediambientals.

Enmig de la impenetrable lògica de les grans negociacions polítiques, en el marc del showambiental més gran del planeta, la relació entre la directora del film, la noruega Julia Dahr, i Kisilu cobra una nova dimensió i uneix els mons oposats que els dos personatges representen – nord i sud- en una mateixa lluita per la justícia climàtica.

  • Directora: Julia Dah
  • Noruega, Reino Unido
  • 87 minuts. 

 

On: Centre Cívic Vil·la Florida

Inici d'inscripció: 01/01/2019
Fi d'inscripció: 24/01/2019

Compartir