HORT AL BALCO

El Centre Cívic disposa de diverses jardineres gestionades per tot tipus de famílies seleccionades per sorteig entre totes les famílies sol·licitants. La gestió de les jardineres és anual i durant aquest període s’aprèn quins són els millors cultius de temporada i ecològics i com cultivar-los. Es proposen diverses formacions anuals dutes a terme per experts en l’art de l’hort al balcó. Es donen eines perquè després d’aquest any d’aprenentatge les famílies siguin autosuficients en la gestió d’un propi hort al balcó. El balcó del Centre Cívic queda obert per a les famílies en l’horari habitual del centre.

 

Com cada primavera iniciem les formacions per començar a collir els cultius d’hivern i preparem les jardineres per a la primavera. A partir del dissabte 6 de maig, tot coincidint amb la festa del desè aniversari del Centre Cívic s’obrirà el termini per venir a recollir les butlletes.

 

Si esteu interessats en participar en el projecte de l’Hort al Balcó el proper curs escolar 2017-2018 només cal que descarregueu les bases i la butlleta que trobareu als annexes, i ens la feu arribar omplerta a ccvilaflorida@qsl.cat o al punt d'informació del Centre Cívic.

 

Compartir