OFERTA PERMANENT

  • AULA MULTIMÈDIA, ESPAI DE LLIURE ACCÉS 

L’aula multimèdia disposa d’un horari diari de lliure accés per als usuaris que en vulguin gaudir. Els horaris varien cada trimestre i cal consultar-los al punt d’informació del Centre Cívic.  
Per fer ús de l’aula multimèdia cal signar un compromís de bon ús de l’aula on s’accepta la normativa. Si ets menor de 16 anys has de venir acompanyat o acompanyada d’una persona adulta. Abans d’accedir a la sala cal recollir un ratolí al punt d’informació i deixar un document d’identitat mentre se’n faci ús. Cal demanar un ratolí en el punt d'informació i deixar el DNI. 
En el cas que el Centre Cívic faci ús de la sala multimèdia per activitats dirigides dins dels horaris oberts ho notificarà mitjançant cartells que col·locarà a la mateixa aula.  

  • SALA D’ESTAR

El Centre Cívic disposa d’una sala d’estar on podeu jugar a jocs de taula, llegir la premsa o revistes, consultar el vostre ordinador portàtil, utilitzar-la com a lloc de trobada amb amics i amigues, etc.
Disposem d’alguns jocs de taula, de la premsa diària i d’algunes revistes especialitzades en cuina, família, ecologia i sostenibilitat. Podeu demanar els jocs de taula i les revistes i diaris al punt d’informació del Centre Cívic.  
Aquesta sala està equipada amb el servei BARCELONA Wi-Fi perquè us pugueu connectar a Internet lliurement des dels vostres ordinadors portàtils. La sala d’estar és un espai per a tothom i s’hi pot accedir durant l’horari d’obertura del Centre Cívic.  

  • SOSTENIBILITAT

El Centre Cívic es signant del Compromís Ciutadà per a la Sostenibilitat 2015-2022 i disposa d’un projecte de sostenibilitat i reciclatge on s’intenta maximitzar l’ús del paper i d’altres materials fungibles així com d’altres accions que millorin la nostre responsabilitat i preocupació per la sostenibilitat. Completem les nostres accions situant diferents punts de recollida selectiva d’escombraries per tot l’equipament per potenciar, conscienciar i ser un punt de referència de reciclatge per als usuaris.


Compartir