BUTLLETÍ SETMANAL
Del 22 de juny al 2 de juliol

MATRÍCULES ALS TALLERS D'ESTIU  
 
Continuen les matrícules als tallers d'adults i infantils d'aquest juliol de forma online i presencial. Tallers creatius, de cuina, cos i ment, hort al balcó... i moltes altres propostes!

Consulta la programació

Inscriu-te online

  ITINERARIS CULTURALS  
 

Sabíeu que a la Finca Martí Codolar va haver-hi el primer zoo de Barcelona, o que el Cementiri de Sant Gervasi fou un dels primers cementiris moderns de la ciutat al segle XIX? Ja us podeu inscriure als itineraris culturals d'aquest estiu!

Clica per a més informació

Inscriu-te online

  INSCRIPCIONS ACTIVITATS FAMILIARS  
 

A partir del 19 de juny

Activitats divertides i creatives que serveixen d'excusa per ser un punt de trobada i convivència entre els infants i els adults. Conviure jugant, aprenent, prenent decisions conjuntes tot divertint-nos! Tots gaudiran d'una tarda familiar per aprendre i riure...

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia trucant al 932 546 265 o enviant un correu electrònic a ccvilaflorida@qsl.cat


Clica per a més informació


  INSCRIPCIONS ARTISTEJA (de 18 a 29 anys)  
 

A partir del 19 de juny

Ep! Vine a conèixer diferents disciplines artístiques i de foment de les arts decoratives. Apropa't a conèixer professions o hobbies diferents i professionals de disciplines, algunes d'elles curioses o poc conegudes! Sigués curiós i Artisteja!

Clica per a més informació


  DIGUES LA TEVA!  
 

Ens agradaria saber la teva opinió. Participa a l'enquesta de valoració del centre cívic Vil·la Florida i contribueix a la millora dels seus serveis i activitats!

Clica i participa en l'enquesta

 
  HORT AL BALCÓ  
 

Fins al 15 de juliol

Vols participar al projecte d'Hort al Balcó pel pròxim curs escolar 2017-2018? Encara sou a temps de gestionar una de les jardineres que tenim al Vil·la Florida amb l'assessorament i formació de Tarpuna cooperativa!

Clica per a més informació

     

Compartir