BUTLLETÍ SETMANAL
Del 8 al 18 de març

 

 

  PROGRAMACIÓ PRIMAVERA  
 

Ja podeu consultar la programació de tallers i activitats de Primavera. No us en perdeu cap!

Clica per a consultar-la

 
  INSCRIPCIONS ALS TALLERS  

A partir del 17 de març

Inscriu-te als tallers de primavera!
  • A partir del 17 de març a les 10 h de manera online a: https://vflorida.inscripcionscc.com.
  • A partir del 19 de març presencialment de dilluns a divendres de 10 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h al Centre Cívic.
  LA CREATIVITAT. QUÈ ÉS I LA SEVA UTILITAT EN LA VIDA DIÀRIA  

Dimarts 13 de març de 19 a 21 h

Què és la creativitat? I el pensament lateral? Com es pot utilitzar per millora rla vida diària de les persones? Vine a aquest taller participatiu i coneix aquests conceptes i d'altres que et seran  molt útils per posar en pràctica en el teu dia a dia, de la mà de David Pérez, que alhora ens explicarà quin és el seu procés de treball. T'hi esperem!
Cal inscripció prèvia a la recepció del centre cívic, trucant al 932 546 265 o enviant un correu electrònic a ccvilaflorida@qsl.cat.

  VEUS: NÉVOA  

Dijous 15 de març a les 19.30 h

La Névoa és una cantant de fado catalana. Va començar a cantar fado l'any 2000 i ha publicat set CDs i un DVD amb un concert en directe interpretant el gènere musical portuguès. Cada un d'aquests discs és un univers en ell mateix, en què ella barreja el fado amb altres gèneres musicals, com la clàssica, el pop o el jazz o en què canta en castellà o català, la seva llengua materna. Actua regularment per Catalunya, Espanya i l'estranger i ha participat en diversos festivals.
Entrada lliure. Podeu reservar taula enviant un e-mail a ccvilaflorida@qsl.cat o trucant al 932 546 265.

  VEUS: CLARA LUNA  

NOVA DATA! Divendres 16 de març a les 19.30 h

La Clara Luna és una de les cantants de jazz més destacades dins del panorama nacional. De veu delicada i plena de matisos, rep influències de la música clàssica, el jazz, la bossa nova i el soul, entre d'altres. La seva formació a trio, una fusió de sons i textures que ens transporten per paisatges sonors i evocadors, ens prsenta un espectcle dinàmic, on el risc de la creativitat sonora en forma de música original es barreja amb la profunditat del jazz més clàssic i la bossa nova.
Entrada lliure. Podeu reservar taula enviant un e-mail a ccvilaflorida@qsl.cat o trucant al 932 546 265.

  EXPOSICIÓ: "REAPROPIANT-NOS"  

De l'1 al 15 de març

Aquesta exposició mostra relats de persones que s'identifiquen com a LGTBIQ+. Algunes som més altes que d'altres, n'hi ha que som catalanes, i altres que som valencianes o que fins i tot venim d'Itàlia i de Xile. I una de les coses que compartim és que ens agraden les noies: som lesbianes, bisexuals, queers i homes transsexuals.
A càrrec d'Enruta't.

  EXPOSICIÓ: "EL PUNT DE VISTA DELS OBJECTES-POEMES VISUALS"  

Del 2 al 31 de març

Els objectes quotidians passen inadvertits fins que uneixen les seves forces i, escapant del seu context habitual, ens demanen una mirada diferent, tant del que ens envolta com de nosaltres mateixos. Reclamen la nostra atenció allà on ens hem acostumat a no mirar, il·luminant un angle fosc que conté la intenció d'incorporar nous punts de vista al que considerem evident.
A càrrec de David Pérez.

 

 

Compartir