8. AL TEMPS FRED BONA CUINA
Nou

Casa Rosalia

Divendres
De 11 a 13.30 h

19/01/2018 > 09/02/2018
Preu: 49,73€ (10 hores) Supl: 15 €

L’hivern ve marcat per la devallada de les temperatures i per ingredients tan típics d’aquesta època com ara són les carxofes, molts tubercles com el nap lila de la Cerdanya, la remolatxa o els espinacs i les bledes. Apropa’t a aquest taller i t’ensenyarem receptes molt especials i gourmet que et sorprendran: crema de marisc i espinacs, les penques de bledes farcides de carn i foie d’oca, l’ànec amb naps de la Cerdanya o el fricandó de carxofes, sense oblidar-nos dels plats de cullera! Viu un hivern molt especial amb les receptes que et proposem!

Professor/a: Diego Molina

Inici d'inscripció: 16/12/2017
Fi d'inscripció: 19/01/2018

Telèfon: 93 254 62 65
Email: ccvilaflorida@qsl.cat

Annexes

Fitxa taller

Compartir