08. SOPES, GASPATXOS I CREMES DE PRIMAVERA
Nou

Foodista

Divendres
De 14 a 16 h

11/05/2018 > 25/05/2018
Preu: 29,84€ (6 hores) Supl: 9 €

Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments, per tal d’aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, o bé cremes de cogombre i poma, o de pèsols, o sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Professor/a: Mercè Homar

Inici d'inscripció: 17/03/2018
Fi d'inscripció: 18/05/2018

Telèfon: 93 254 62 65
Email: ccvilaflorida@qsl.cat

Compartir