La ciència de la rebosteria (Grup B)
Activitats de divulgació científica

Foto de: Pixabay. Llicència CC.

Dissabte
De 16.30 a 18 h

01/06/2019
Preu: Gratuït (cal inscripció online)

Atemperar la xocolata no és un procés difícil, sobretot quan sabem quines són les raons quimiques que ens porten a fer-ho. Durant aquesta activitat aprendrem la història de la xocolata, no només des d’un punt de vista narratiu, sinó que entendrem des d’un punt de vista científic perquè la xocolata és tal i com la veiem. 

Realitzarem un experiment amb tres tipus de xocolata i ens menjarem les nostres creaccions. Descobreix la química de la xocolata! 

 

Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 18/05/2019

[Inscripció online AQUÍ]

Professor/a: Serena Sgarzi

On: Centre Cívic Vil·la Urània
Adreça: c/ Saragossa, 29

Telèfon: 93 706 12 95
Email: informacio@vilaurania.net

Compartir