Inscripcions als tallers
Tallers per a tothom

Inscripcions als tallers d'estiu

A partir de l'11 de juny pots inscriure't als tallers de primavera de manera presencial, de 10 a 14 h, i de 16 a 20.30 h, o bé online

 

Quins tallers puc fer?

·Idiomes

·Art tèxtil&Craft

·Cuina

·Cos i moviment

·Divulgació científica

·Art i creació

·Tallers per la gent gran

 

Com puc fer una inscripció online?

És molt senzill! Segueix aquests passos:

1) Clica aquí.

2) Un cop hi has clicat, has d'anar a l'apartat de 'Login' i et registres com a usuari.

3) I un cop formalitzat el registre, ja pots consultar tots els tallers culturals que fem i inscriure't al taller que vulguis.

 

Normativa d'inscripcions

Hi ha a la disposició dels usuaris fulls informatius de cada taller amb totes les seves dades tècniques. Alguns tallers tenen suplement de material que s’abonarà al tallerista a la primera sessió del taller.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat mitjançant el mateix mode de pagament fet durant la inscripció.

Si l'usuari decideix donar-se de baixa d'un taller i per tal de poder rebre la devolució de l’import, ha de notificar la baixa per escrit com a data màxima abans de l’inici de la segona sessió del taller, independentment de si s'ha realitzat o no la primera classe.

En el cas dels tallers de 3 sessions o menys, la notificació de la baixa s'haurà de fer com a màxim el dia abans de l'inici del taller. Un cop transcorregut aquest període de temps ja no es retornarà l’import del taller en cap cas. 

 

Reducció de preus

Per informar-vos de la reducció de preus consulteu-ne les condicions i els terminis al punt d’informació del centre cívic, de 10 a 20.30 h.

 

Compartir