El bosc com balla
TEATRE

Dissabte
De 18 h a 19 h

17/03/2018
Preu: Gratuït

El bosc pot ballar? I cantar? I tant que sí! I no només això, sinó que és al bosc on neix la música. I és al bosc on s'han d'endinsar les mares per trobar la cançó del seu nadó. Perquè, encara que potser no us heu adonat, cada nen i cada nena reben en néixer una cançó que els acompanyarà sempre, que els ajudarà a ser més feliços i a estar menys tristos, a tenir més sort i a trobar-se amb menys problemes.

Però què passa quan un nen no rep la seva cançó? Pot ser aquest el motiu de les seves desgràcies i de la seva tristor? I serà capaç de trobar-la i de protegir-la dels perills que s'amaguen al bosc? Aquest és el repte al qual s'enfronta en Lukas, un nen a qui sa mare no va poder aconseguir una cançó perquè era sorda.

Titelles, actors i música de violí conviuen en aquest bosc que, quan convé per fer avançar la història, es converteix en una clariana on pasturen les ovelles, en la casa de Lukas i sa mare o, fins i tot, en una gran ciutat. I alhora que els nens gaudeixen d'aquest bosc, la seva música i els seus personatges, també prendran consciència sobre el valor de la identitat, la responsabilitat individual i el respecte a l'entorn.

Reserva la teva entrada aquí o una hora i mitja abans de la funció al mateix Centre Cívic Zona Nord.

Edat: Tots els públics

On: Centre Cívic Zona Nord
Adreça: C. Vallcivera, 14

Web: http://lameva.barcelona.cat/districtecultural/ca/el-bosc-com-balla?actua=440
Telèfon: 93 359 12 51
Email: informacio@cczonanord.net

Annexes

Cartell

Compartir