Campanya escolar de teatre 2018-2019
TEATRE

15/01/2019 > 26/03/2019

Benvolgudes escoles:

El programa de L'Escola va d'Espectacle a la Zona Nord d'enguany inclou obres de teatre, titelles, espectacles amb música en directe i teatre en anglès. Tots ells ofereixen una bona qualitat artística i han estat triats perquè els seus continguts permeten treballar línies pedagògiques dins l'aula. Tots els espectacles van acompanyats de guies didàctiques on es tracten els continguts de l'espectacle per treballar a l'escola.

Els espectacles que formen el programa estan adreçats a tots els alumnes dels cicles escolars: P2, Educació Infantil (de 2 a 5 anys), cicle inicial, mitjà i superior d'Educació Primària i Educació especialitzada.

L'objectiu del programa durant aquests vint-i-set anys ha estat el de familiaritzar els estudiants amb les arts escèniques. Ens reafirmem en aquesta intenció i treballem per oferir una programació que dóna a conèixer la diversitat de l'oferta teatral i musical a Catalunya. Volem agrair a totes aquelles escoles que han confiat en la nostra programació durant tants anys.

Gràcies a vosaltres aquest projecte s'ha consolidat i això ens motiva a oferir-vos el millor servei possible. Volem ser una eina més al vostre abast per tal que els més petits esdevinguin espectadors crítics de futur.

A continuació trobareu la programació (hi ha una versió per a les escoles del Districte de Nou Barris i una altra per a les escoles de la resta de la ciutat) amb la descripció dels espectacles i els cicles als quals van adreçats, un calendari, i les indicacions per fer les reserves.

Us hi esperem!

On: Centre Cívic Zona Nord
Adreça: C. Vallcivera, 14

Compartir