Barcelona (contra la paret)
TEATRE

Dissabte
De 19.30 a 21 h

17/11/2018
Preu: gratuït

Arribes a la festa, et prens una cervesa i el noi que balla al teu costat comença a explicar la seva història. Un malson de tortures, de vexacions, de mentides... El malson de la seva vida en una Barcelona que, com totes les grans ciutats, presumeix de focs d’artifici però amaga ombres que de tant en tant enfosqueixen el seu skyline. Ombres que poden deslluir la festa, però que també l’omplen de veritat.

Entre glop i glop de cervesa, un noi pren la paraula per explicar quin va ser el seu calvari després de ser acusat d’haver deixat tetraplègic a un agent de la guàrdia urbana. Entre ball i ball, una noia admet que va estar tancada set anys a la presó, set llargs anys amb els seus dies i les seves nits, després d’haver estat detinguda en una operació contra l’anarquisme que va acabar en no res. Entre rialla i rialla, algú recorda la història d’una dona que es va suïcidar perquè no podia suportar passar ni un dia més en una cel·la d’aïllament. I s’acaba la festa. I comencen els plors. I la ràbia pren el relleu. Ni la cervesa té ja el mateix gust ni nosaltres som tan innocents com quan vam arribar: hem descobert una altra Barcelona, la que posa els seus habitants contra la paret.

Barcelona (contra la paret) és un espectacle que apodera el públic per fer-li sentir el patiment i la ràbia dels protagonistes d’aquestes tres històries reals (el cas 4F, l’Operació Pandora i el suïcidi de Raquel E.F.) que han enterbolit la imatge de la ciutat en l’última dècada, històries que han deixat la ciutat tacada, històries que han de ser recordades si volem que no es tornin a repetir.

Cal reserva prèvia. Reserva la teva entrada aquí.

Annexes

Cartell

Compartir