Espai Zero

L’Espai Zero és un espai de trobada de Fabra i Coats, Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona, des del qual es vol posar en diàleg agents i comunitats culturals i socials diverses.

És l’espai des d’on relacionar el treball creatiu d’artistes i grups residents a la Fàbrica amb altres col·lectius i xarxes ciutadanes, desplegar activitats relacionades amb les pràctiques artístiques i culturals contemporànies, connectar amb el territori més pròxim, recollir i fer circular el coneixement sobre la memòria històrica de la fàbrica i el seu context territorial i, en definitiva, esdevenir un espai dinàmic i viu obert a la ciutadania. 

EXPOSICIÓ ESDAP_FABRA i COATS

El narcisisme, les fronteres i el mal ús dels recursos naturals són temes que es presenten en aquesta exposició, una selecció de projectes finals d’estudis dels alumnes de l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP) que van finalitzar els seus estudis el curs 2015-2016.

L’interès d’aquests projectes seleccionats radica en la seva capacitat per situar la reflexió en temes de caràcter social que utilitzen la capacitat transformadora del disseny per recuperar i millorar l’entorn quotidià.

L’ESDAP Catalunya és una institució pública dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que gestiona un títol superior de grau en Disseny en un campus interterritorial.

Els projectes seleccionats per fer les instal·lacions a l’Espai Zero són:
Alambrada, de Yannick Buchs
Fracting: pack de lluita contra el fracking, de Gisela Solé
The Mirror Paradox, de Robert Palau

Dates: Del 8 al 27 de juny