Un mundo ideal, amb Lucía Egaña

12 juliol, 2017 - 19:00

L’artista i escriptora transfeminista Lucía Egaña farà una lectura personal de l’exposició Un mundo ideal. El supermercado del Antropoceno el proper dimecres 12 de juliol, a les 19 hores, per a l’associació GAG-Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals.

Un mundo ideal. El supermercado del Antropoceno reuneix tots els treballs finalistes en la modalitat d’obra del Premi Miquel Casablancas 2017, així com els dossiers finalistes de la resta de modalitats: projecte, publicació i comunicació gràfica.

Lucía Egaña ha estudiat belles arts, estètica idocumental, i és doctora en Comunicació Audiovisual. Forma part del claustre responsable de la direcció acadèmica del Programa d’estudis independents del MACBA. És també organitzadora del festival Mostra Marrana i forma part dels col·lectius minipimer.tv i Reial Arxiu Sudaca, i també de la Cooperativa de Tècniques. L’any 2011 va fer el seu documental La meva sexualitat és una creació artística, que ha estat exhibit en festivals i trobades en més de 15 països.

 

Imatge del projecte Tombstones are not flat de Carlos Fernández-Pello